“Anbefales på det sterkestes ”
Anmeldelse av TASTE mat & vinhus

TASTE mat & vinhus
Vurdert som nr. 4 av 36 Restauranter i Trysil
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Meget fornøyd, live musikk fikk vi også 😊 veldig god mat, spiste grillet kamskjell forrett og reinsdyr stek til hovedrett

Dato for besøk: september 2020
Takk, E2135WTmartinas

Anmeldt 18. september 2020

Vi ønsket å spise god i Trysil og fikk anbefalt Taste Mat og vinhus da restauranten i Radison Blue Resort var stengt. God mat, men dessverre var det trubadur tilstede noe som er tilfellet på torsdager , fredager og lørdager, med et lydnivå som gjore samtale umulig. Sikker hyggelig hvis formålet med besøket er drikke, men ikke stedet hvis mat står i fokus.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, TPOslo
simonlindvall, Ägare på TASTE mat & vinhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Hei

Setter pris på din tilbakemelding, vi har en ønske om å kombinere stille rolig livemusikk sammen med mat og drikke, beklager hvis lydnivået ikke hva på plass ska huske på det i helgene fremover 👍

MVH
Simon Lindvall // Daglig leder

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fin atmosfære. Rolig og trivelig. Hyggelig betjening. Vi hadde en god flaske tldvun og tre retters meny. Betalte 1700 for 2 personer. Alt smakte utmerket. Anbefales!

Takk, elin_sd
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Rolig og fin restaurant. Vil du komme deg litt unna barneskrik og skrål så er dette en fin avkobling ift peppes pizza og hamburgersjappene som er åpne nå på sommeren. Menyen er litt liten, kunne gjerne hatt et par alternativer til dagens fisk eller entrecote. Vi bestilte 3 entrecote, medium stekte. Maten smakte bra og porsjonene var passende. Prismessig litt i overkant ift verdi syntes vi.

2  Takk, 336gj_rans
Anmeldt 28. februar 2020

Dette er ikke restaurant men matservering! Entrecôte ikke stekt i henhold til detaljert bestilling. Kaldt tilbehør. Posesaus?

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Fitchigan
simonlindvall, Owner på TASTE mat & vinhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2020

Hei J:R

Tusen takk for at du tar dig tid å gi tilbakemelding om ditt besøk på TASTE mat & vinhus, vi setter pris på dette og dette gjør at vi kan bli bedre.
Synd at besøket ikke hva til dine forventninger, vi tar åt oss av din kritik.
Og nei, det er ikke posesaus

Velkommen tilbake

MVH Simon // Daglig leder TASTE mat & vinhus

Reisende som så på TASTE mat & vinhus, så også på

Nybergsund, Trysil
Innbygda, Trysil

Har du vært i TASTE mat & vinhus? Del dine erfaringer!