Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok mat men usel service”
Anmeldelse av TASTE mat & vinhus

TASTE mat & vinhus
Vurdert som nr. 5 av 38 Restauranter i Trysil
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 43
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. oktober 2020

Spiste en 3-retters som var helt greit. Ikke mer ikke mindre. Men servicen! En yngre mann som fra start hadde dårlig holdning og svarte frekt. "Som jeg nevnte" Da vi spurte etter regningen svarte han "bra ni ska betala?!)

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Mahlin Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 37 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Meget fornøyd, live musikk fikk vi også veldig god mat, spiste grillet kamskjell forrett og reinsdyr stek til hovedrett

Dato for besøk: september 2020
Takk, E2135WTmartinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020

Vi ønsket å spise god i Trysil og fikk anbefalt Taste Mat og vinhus da restauranten i Radison Blue Resort var stengt. God mat, men dessverre var det trubadur tilstede noe som er tilfellet på torsdager , fredager og lørdager, med et lydnivå som gjore samtale umulig. Sikker hyggelig hvis formålet med besøket er drikke, men ikke stedet hvis mat står i fokus.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, TPOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
simonlindvall, Ägare på TASTE mat & vinhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Hei

Setter pris på din tilbakemelding, vi har en ønske om å kombinere stille rolig livemusikk sammen med mat og drikke, beklager hvis lydnivået ikke hva på plass ska huske på det i helgene fremover

MVH
Simon Lindvall // Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fin atmosfære. Rolig og trivelig. Hyggelig betjening. Vi hadde en god flaske tldvun og tre retters meny. Betalte 1700 for 2 personer. Alt smakte utmerket. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elin_sd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Rolig og fin restaurant. Vil du komme deg litt unna barneskrik og skrål så er dette en fin avkobling ift peppes pizza og hamburgersjappene som er åpne nå på sommeren. Menyen er litt liten, kunne gjerne hatt et par alternativer til dagens fisk eller entrecote. Vi bestilte 3 entrecote, medium stekte. Maten smakte bra og porsjonene var passende. Prismessig litt i overkant ift verdi syntes vi.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TASTE mat & vinhus, så også på

 
Nybergsund, Trysil
 

Har du vært i TASTE mat & vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din