Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok”
Anmeldelse av Chill Bowl & Dine

Chill Bowl & Dine
Vurdert som nr. 20 av 39 Restauranter i Trysil
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bowling til klokken fire, vi fikk ikke startet da.... Når vi startet hadde vi bestilt 3 spill. Når vi fikk startet koste vi oss og hadde det gøy, så ser vi at den tar ned en av kjeglene etter hver gang du treffer, selv om du ikke treffer denne kjeglen. Dette var i bane 1. Deretter hang det teknologiske seg, så det ble noe rot i poengene.
Når vi var på siste spillet i 8. Runde, kom det opp på skjermen at vi ikke hadde mer tid igjen.... merkelig, vi hadde jo bestilt 3 spill. Betjeningen hadde satt på 1,5 time fra da vi hadde bestilt. I og med at vi måtte starte senere gikk dette dårlig, dessuten hadde vi jo bestilt 3 spill.
Betjeningen var greie, men synes det var litt dårlig med vasking på bord og stoler. Alt i alt en helt gjennomsnittlig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 629maritj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 37 anmeldelser

Anmeldt 29. mars 2019 via mobile enheter

Her får du en veldig god burger og kjempegode pommes frites! Du blir mett og prisen er bra. Her kan du sende barna bort for å spille Arcade spill, billiard, suffelboard eller bowling mens dere venter på maten, og dere ser de hele tiden. Service innstilte ansatte som også er veldig hyggelig og imøtekommende til barna.
Også perfekt avslutning på en dag i badelandet i naborommet.
Her skal vi spise mer.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, absde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Moro med bowling, men fant ut at teknikken ikke sitter lengre. God service og alt fungerte topp. Var der sammen led en skrikete tenåringsgjeng som trekker ned. Dvs jeg er sær det er ikke stedet sin feil

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, anncharl0ttm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Koselig lunt lokale, god service. Dessverre funket ikke alt som det skulle, så det trekker litt ned. MEN, vi koste oss.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2018 via mobile enheter

Jeg forstår at akkurat dette spisestedet kanskje er myntet på et yngre publikum, men maten blir ikke noe bedre av den grunn. Grå hamburger, brioche som glinser av fett, 2 stusselige salatblader og blek pommes frites. Kjedelig, fettete mat, dyrt og ikke spesielt godt.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Pnill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chill Bowl & Dine, så også på

 

Har du vært i Chill Bowl & Dine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din