Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Gudrun F
Anmeldelse av Trysil Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Biking in Radisson Bike Park
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.3 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
0.1 km fra Trysil Hotell
  • Algotels
  • Agoda.com
  • eDreams
5.7 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
From cabin
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.5 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.6 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Trysil Høyfjellssenter
  • Priceline
  • Agoda.com
1.9 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
0.0 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Twin room
  • Agoda.com
  • eDreams
  • Priceline
15.8 km fra Trysil Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
  • Agoda.com
25.0 km fra Trysil Hotell
Restaurant
Spa
Summer pic Trysil Alpine Lodge located close for bike in and bike out and in winter ski in ski out.
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Agoda.com
1.4 km fra Trysil Hotell
Se flere hoteller i Trysil
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
12
12
9
5
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
12
9
5
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 42 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018

Hei; jeg er helt enig med Steinar G mht. frokosten. For oss som liker søtt pålegg på brødet, var det kun svært tyntflydende rørte bær - ikke syltetøy. Det var nesten umulig å spise uten at det rant av brødskivene. Avkjølingsmetoden for melk er jo ganske å enkel; kartongen står på kalde steinplater, men det er vel sikkert bra nok. Jeg fant ikke knekkebrød sist vi var der i forrige uke. De svært spesielle stolene på rommene er ikke særlig gode å sitte i, og sengene er vel myke. Ellers fungerer det OK at det ikke er resepsjon der, men sikkert uvant for mange.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Bjørn Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Ingen betjening tilstede og derfor koder til dørlåser mottatt på e-post. Vi kom oss inn om fant fram til vårt rom. Greit rom med greie senger. Litt trasig å komme sent til et slik hotell der det ikke er noen mulighet for å få mat eller drikke. Frokosten som ble servert i en kro like ved neste morgen var av det helt enkle slaget.
Vi besøkte dette hotellet for mange år siden, og kjenner et overhodet ikke igjen.
Den gang var der riktig bra. Prisen på denne overnattingen her er absolutt i overkant i forhold til hva du får.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 343steinarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anders W, Leder  på Trysil Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Normalt er vår brewpub og restaurant åpen kveldstid. Dessverre så er den midlertidlig stengt grunnet bytte av drivere. Det beklager vi. Den vil bli åpnet innom kort tid. Vi har av den grunn laget en informasjon om tre alternative spisesteder som ligger innenfor 100 m fra hotellet som er anslått ved inngangen til restauranten.
Vårt håndverksbakeri og kafè er åpent dagtid hver dag og hjelper gjerne hotellgjester hvis det er noen spørsmål.
Vi serverer en frokost som er basert på råvarer fra småskala skandinaviske produsenter i første rekke, vi har i tillegg egen ferskpresset juice samt eget nybakt brød hver dag. Konseptet er basert på kvalitet og i mindre grad kvantitet i forhold til antallet typer av produkter og retter. Det blir satt pris på hos mange av våre gjester men vi skjønner at de som har forventninger om en tradisjonell hotellfrokost vil se annerledes på frokosttilbudet.

Med vennlig hilsen, Anders - Trysil hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018

Absolutt et godt overnattingstilbud til en brukbar pris i sentrum av Trysil. Deilig å kunne få lokalprodusert mat og ferskt brød direkte fra bakerovnen i det hyggelige bakeriet. Trivelig og generøs vertinne som tok seg tid og delte av sine erfaringer. Vi kommer tilbake meste gang vi drar sørover

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annemette2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018

Vi har spiste «sharing meny», og den matopplevelsen kan vi anbefale. Personalets anbefaling stemte og vi er glade for at vi valgte den smakfulle menyen, og vil fremheve den perfekte stekte røyen.
Frokosten var også en hyggelig opplevelse, og spesielt alle de gode ferske brødene fra eget bakeri.
God service og god mat gjør at vi gjerne anbefaler Trysil Hotell.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sven Olav G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018

God mat og vennlig betjening på dette hotellet. Bra frokostbord og fristende retter i restauranten. Råvarene er litt utenom det vanlige for mange.Restauranten har svært mange ølsorter som de ansatte gjerne anbefaler til diverse matretter.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Tom S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser