Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tragisk”
Anmeldelse av Skihytta

Skihytta
Vurdert som nr. 31 av 38 Restauranter i Trysil
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Sur betjening og dårlig system. Synd SkiStar tillater slikt i sine anlegg. Drives tydeligvis ikke av dem men av amatører.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, tronds830
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 76 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Skihytta er nylig pusset opp og klar for vintersesongen! Flotte og koselige lokaler/barer. Serverer enkle, men svært smakfulle retter. Stort kake/dessertavdeling. Vi spiste laksetoast og toast med skagensalat. Meget godt!
Skihytta har barer med alle rettigheter. Sikkert mest populær på vinterstid, da den ligger i alpinbakkene på sør-siden. Nybygd stor uteterrasse. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Ja det er den første helgen i påsken, men enda bedre grunn for å være rustet for sultne skikjørere. Kl. var 13.00 og de var tomme for hamburgere.
Når vi da bestilte 1 stk pølse med fries og tre gulasjsupper så bør det være en rask sak å få til. Etter å ha ventet en time så får vi smakløse supper, og kalde pølser servert med potetmos!
De burde vært mer forberedt på mye besøk i påsken, tørr ikke tenke på hvordan det blir skjærtorsdag da det store innrykket kommer.
Jeg kommer aldri til å komme tilbake dit i høytider, for da klarer de å levere til forventet standard.
Hold dere unna hvis dere skal ha mer enn kun drikke i påsketider.

Dato for besøk: mars 2018
3  Takk, jahnfrederic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Møtte venner til lunsj i bakken. Har pusset opp og utvidet lokalene til det bedre. Spiste gulasj suppe som var god. Godt utvalg i øl!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Dagens lunsj 1 voksen + 1 barn kr 175 inkl drikke er en bra deal, dvs valgfri suppe og valgfri barnerett. Kylling curry suppe var smalfull, likeså barneburgeren. Hyggelig lokale!

Dato for besøk: april 2017
Takk, johnrichardh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skihytta, så også på

 

Har du vært i Skihytta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.