Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tragisk”
Anmeldelse av Skihytta Trysil

Skihytta Trysil
Vurdert som nr. 29 av 36 Restauranter i Trysil
Prisklasse: kr 120 - kr 350
Beskrivelse: Restaurant Skihytta, et spisested til fjells! Populært turmål både vinter og sommer med variert lunsj og mye godt drikke.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant Skihytta, et spisested til fjells! Populært turmål både vinter og sommer med variert lunsj og mye godt drikke.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Sur betjening og dårlig system. Synd SkiStar tillater slikt i sine anlegg. Drives tydeligvis ikke av dem men av amatører.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 86 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Skihytta er nylig pusset opp og klar for vintersesongen! Flotte og koselige lokaler/barer. Serverer enkle, men svært smakfulle retter. Stort kake/dessertavdeling. Vi spiste laksetoast og toast med skagensalat. Meget godt!
Skihytta har barer med alle rettigheter. Sikkert mest populær på vinterstid, da den ligger i alpinbakkene på sør-siden. Nybygd stor uteterrasse. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Ja det er den første helgen i påsken, men enda bedre grunn for å være rustet for sultne skikjørere. Kl. var 13.00 og de var tomme for hamburgere.
Når vi da bestilte 1 stk pølse med fries og tre gulasjsupper så bør det være en rask sak å få til. Etter å ha ventet en time så får vi smakløse supper, og kalde pølser servert med potetmos!
De burde vært mer forberedt på mye besøk i påsken, tørr ikke tenke på hvordan det blir skjærtorsdag da det store innrykket kommer.
Jeg kommer aldri til å komme tilbake dit i høytider, for da klarer de å levere til forventet standard.
Hold dere unna hvis dere skal ha mer enn kun drikke i påsketider.

Dato for besøk: mars 2018
3  Takk, jahnfrederic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Møtte venner til lunsj i bakken. Har pusset opp og utvidet lokalene til det bedre. Spiste gulasj suppe som var god. Godt utvalg i øl!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Dagens lunsj 1 voksen + 1 barn kr 175 inkl drikke er en bra deal, dvs valgfri suppe og valgfri barnerett. Kylling curry suppe var smalfull, likeså barneburgeren. Hyggelig lokale!

Dato for besøk: april 2017
Takk, johnrichardh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skihytta Trysil, så også på

 
Trysil, Hedmark
 

Har du vært i Skihytta Trysil? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.