Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod og rikelig Skagentoast”
Anmeldelse av Skihytta

Skihytta
Vurdert som nr. 29 av 37 Restauranter i Trysil
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Jeg og kona stakk innom Skihytta for å spise lunch. Vi falt for å prøve skagentoast med masse deilig reker og annet digg. Stor porsjon som vi nesten ikke klarte å spise opp. Hyggelig betjening som satte smittevern i fokus. Flott utsikt over naturen også uten snø Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Stig V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 76 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2021 via mobile enheter

Dårlig mat og dårlig smittevern.
Kun noen av de ansatte bruker munnbind det g generelt dårlig med tanke på bestilling og utlevering av mat.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, martinaO1545VS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. januar 2020 via mobile enheter

Mat uten lidenskap. Burgerne servert på planke. Med barn og ketchup kan du bare gjette hvordan d blir. Må hente bestikk selv, men ikke noe servietter. Kjøttet i burgeren smakte medisterdeig. Burgerbrød kjøpt på Rema. For en nedtur. Aldri hit igjen. Hygienisk ikke bra. Eneste positive, fantastisk friskt øl. Ringnes så klart,

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, larserikg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Sur betjening og dårlig system. Synd SkiStar tillater slikt i sine anlegg. Drives tydeligvis ikke av dem men av amatører.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, tronds830
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Skihytta er nylig pusset opp og klar for vintersesongen! Flotte og koselige lokaler/barer. Serverer enkle, men svært smakfulle retter. Stort kake/dessertavdeling. Vi spiste laksetoast og toast med skagensalat. Meget godt!
Skihytta har barer med alle rettigheter. Sikkert mest populær på vinterstid, da den ligger i alpinbakkene på sør-siden. Nybygd stor uteterrasse. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skihytta, så også på

 

Har du vært i Skihytta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.