Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Slalom

Vi var i Trysil for og stå på slalåm ski. Bestilte alt over nettet så var bare og møte opp og... les mer

Anmeldt 8. mars 2021
mariannemoen85
,
Elverum kommune, Norge
via mobile enheter
Fint

Fantastisk sted sommer som vinter. Sommer med ski fiske fjellturer. Vinter med ski alpint langrenn... les mer

Anmeldt 6. juni 2019
johnnybA8304HB
via mobile enheter
Les alle 273 anmeldelsene
  
Anmeldelser (273)
Filtrer anmeldelser
273 resultater
Vurdering fra reisende
144
88
23
6
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
144
88
23
6
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 273 anmeldelser
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Sto opp til alle forventninger og mer. Preppet, breie løyper og bakker i alle nivå. Fra nybegynnere til den erfarne.
Leie alt av utstyr er mulig i nivå fra nybegynnere og opp.
Anbefaler å leie utstyr og kjøpe heiskort på nette. Og kommer tidlig om en ønsker å parkere nærme trekket.
Å huske å nyte mat og drikke mellom en av mange heiser.
Tips er å ha kartet med seg, det er ca 28 ulike heiser som tar deg rundt på hele fjellet.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, rikkesim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2017 via mobile enheter

Helt nydelige toppturer og nydelig utsikt. Dette er stedet for å skaffe seg hytte!
Hit må jeg dra på langrennstriumf til vinteren!

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Svendsen79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2017 via mobile enheter

SkiStar Trysil har bygget Norges beste anlegg for slalåm og ski kjøring. Det er en bakke for alle, fra barnebakken til enkle, til de mer vanskelige. Har vært der tre ganger, leid ski og gjort alt på nett. Fungerer helt utmerket

Løypene går så du kan komme deg over hele fjellsiden.

Det var til enhver tid denne gangen ca 10-15 heiser og over 20 bakker i drift.

Veldig hyggelige ansatte overalt

Topp score og topp anlegg. STORT!

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, StianHJensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2017

Hvordan er det mulig å ansette verdens kjedeligste svenske som resepsjonsjef? Her har man ikke lyst til å komme tilbake.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, peterfox_2204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2017 via mobile enheter

Alltid hyggelig å snakke med heisvakter og andre ansatte i Trysilfjellet! De følger med og setter sikkerheten høyt. 67 nedfarter for alle ferdighetsnivåer og 75 km traseer gjør at det sjelden er altfor lange køer i heisene. Flere lekeområder og terrengparker.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, 780hege_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser