Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza og vin”
Anmeldelse av La Piazza

La Piazza
Vurdert som nr. 6 av 39 Restauranter i Trysil
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Spiste pizza og delte en flaske vin. Pizzaene er gode i størrelsen og med deilig fyll. Servitøren Johannes leverte kyndig service

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, anncharl0ttm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 67 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018

Liten, men bra meny av pizza og pasta. God mat raskt ekspedert. Ligger omtrent i lobbyen til Radisson Blu Trysil, men ikke plagsomt mye støy.

Dato for besøk: september 2018
Takk, jonbran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Var her å spiste to ganger under vårt korte opphold, dette fordi første gangen ble en suksess. NYYYYDELIG pizza, herlig atmosfære, og tip top servitører. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018

Nok en gang en super opplevelse her. Nydelig smakfull pizza veldig bra kelner. Vi har spist flere ganger her, men denne gang var alt 100% perfekt. Er du i Trysil stikk innom her. ANBEFALES.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, EINAR INGE L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2018 via mobile enheter

Vi var familie på fem personer der for å spise etter endt dag i bakken. Servitørene var hyggelige, maten var god og kom relativt raskt.

Men vi fem ble tildelt et bord for fire personer, og følgelig spurte vi om å få bytte til nabobordet fordi det var for 6 personer. Servitøren var som nevnt hyggelig, men forklarte at de hadde fått beskjed fra sjefen om å spare det bordet i tilfelle det kom en gruppe på 6 eller 7.

Servitøren sjekket også med sjefen om vi kunne flytte oss, men det forble nei.

Fra vi kom - til vi gikk, så var ca 50% av bordene i resturantene ledig. Nabobordet ble tatt i bruk rett før vi skulle gå, av en gruppe på 5!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Halden2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Piazza, så også på

 

Har du vært i La Piazza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din