Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fart og spenning

Et strålende anlegg, men løyper som passer alle nivåer. Det føles trygt, det er godt merket og det... les mer

Anmeldt 29. september 2020
KalEl2005
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Perfekt for syklister

Perfekt for syklister! Enten du liker laaange flytstier i Magic Moose, tekniske stier i Gullia... les mer

Anmeldt 9. juli 2020
336gj_rans
,
Harstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 39 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
29
6
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
6
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 39 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Et strålende anlegg, men løyper som passer alle nivåer. Det føles trygt, det er godt merket og det gir mestringsfølelse. Veldig morsomt og anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt for syklister! Enten du liker laaange flytstier i Magic Moose, tekniske stier i Gullia, pumptracks, hopp eller naturlige stier så har Trysil det meste. Vi har storkoset oss her i en uke og konklusjonen er at dette må være norges beste sykkelanlegg!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Har vært utallige ganger i Trysil og syklet, også mye i magic moose. Gleden var stor da det har blitt bygd ut med røde løyper her også. Men gjengangeren nå som før er at det er mange som ikke burde ha syklet i disse løypene. Opplever at barn som så vidt klarer en normal nedoverbakke sykler i gangfart og saktere enn det og skaper køer. I den røde løypa var det også en far som hadde tatt med seg 8-9 åringen som virket som syklet for første gang. Stoppet flere ganger midt i løypa. Jeg ble også kjørende i kø bak en gjeng fra en sykkelklubb som aldri stoppet og slapp frem de bak. Etter 3 runder med sneglefart i magicmoose ga jeg opp og dro. Bortkasta dagskort! Enten er det for dårlig merket eller så er folk så egoister at de ikke bryr seg! Kanskje gi mer info i bunnen av heisen? Eller merk bikestoppene med at her kan man slippe frem de bak, så folk ikke tror det er bare et sted å fikse sykkelen om uhellet er ute..
Vurderer andre steder enn Trysil de neste gangene.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, andrevondrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2019

Utrolig bra sykkelpark. Her er det noe for alle nivåer. Godt skiltet, farten avgjør utfordringene, mange muligheter. Anbefales. Vi kommer tilbake

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Hegebp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Her er det mange forskjellige løyper, som passer for alle aldersklasser. Stort område å utforske med sykkelen. Fint å sykle i skogen, uansett vær.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, SonjaS1953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser