Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost”
Anmeldelse av Restaurant Barken

Restaurant Barken
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 25 av 39 Restauranter i Trysil
Prisklasse: USD 26 - USD 43
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig frokostbuffe med gode ferske bakevarer og et bra utvalg av varm- og kaldretter. Et sted vi gjerne kommer tilbake til.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Marivang71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 19 anmeldelser

Anmeldt 24. februar 2017 via mobile enheter

Vi var her for ett år siden, og fikk nydelig mat. Følte at vi fikk det lille ekstra - som ga oss lyst til å komme tilbake.

Vi kom tilbake i år, og ble veldig, veldig skuffet. Menyen var totalt forandret, og inneholdt nå kun to hovedretter + burger og toast? Vi gikk for foreslått tre-retters, men ble som sagt veldig skuffet. Dette var veikro-standard, og minst ti hakk ned fra i fjor. Vi kommer ikke tilbake før de evt endrer konsept igjen.

PS: Servitøren vår var veldig hyggelig og flink, og gjorde det beste hun kunne. Ikke hennes skyld at maten var elendig. Vinen var ok.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, wolfies2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas G, Manager på Restaurant Barken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2017
Google-oversetting

Hej Wolfie S,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag ber om ursäkt för att vi inte nådde upp till dina förväntningar gällande maten i vår a la carte. Vår meny har sedan hotellet öppnade varit åt fine dining hållet, men även om maten varit väldigt bra så har vi inte lyckats attrahera tillräckligt många gäster. Den här vintersäsongen bestämde vi oss därför att prova något nytt som vi anser passar bättre in med vår profil som en ett resorthotell i fjället, vilket slagit mycket väl ut. Vi erbjuder totalt åtta huvudrätter i år, jämfört med fyra förra säsongen, varav en hamburgare och en bookmaker toast där huvudingrediensen är oxfilé. Vi kommer säkert att ändra en del rätter till nästa säsong, men just nu har vi inga planer på att gå tillbaka, utan istället fortsätta utveckla vårt koncept med att servera vällagad, ordentlig mat som man blir mätt på. Jag är glad att du tyckte servitören var duktig hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till Trysil igen.

Med vänliga hälsningar,
Jonas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2016

Forferdelig dårlig buffé, ikke brødet var nylaget engang. Men all ros til flotte servitører. Dere fortjener masse skryt

Dato for besøk: desember 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Anne Mette Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas G, Manager på Restaurant Barken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2016
Google-oversetting

Hej Anne Mette,

Tack för att du tagit dig tid att berätta om din upplevelse i vår bufférestaurant.
Jag ber om ursäkt för att du tyckte buffén var dålig och om du har möjlighet får du gärna kontakta mig på info.mountainresort@radissonblu.com för att utveckla vad det var du tyckte var dåligt. Bröd levereras dagligen till restaurangen. Trevligt att du tyckte servitörerna var duktiga.

Med vänliga hälsningar,
Jonas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2016

Dyrt og dårlig. Kun to varmretter, udelikat og ikke mye som fristet. Bærer preg av at dette er Skistars pengemaskin.

Dato for besøk: februar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 181paalb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas G, Manager på Restaurant Barken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. februar 2016
Google-oversetting

Hej 181paalb,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss och jag ber om ursäkt för att vi inte nådde upp till dina förväntningar gällande maten i buffétrestaurangen.

Med vänliga hälsningar,
Jonas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2016 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke i koselige omgivelser. Velg mellom buffé og a la carte. Reinsdyret og lammet var utmerket. Og sjokoladedesserten var mektig og smakfull.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, robinv73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Barken, så også på

 

Har du vært i Restaurant Barken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din