“God Mat til en fornufig pris”

Alanya Kullgrill Kafe&Bar
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Ulset
Beskrivelse: Alanya kullgrill og bar er en restaurant basert på et tyrkisk kjøkken og med en tyrkisk atmosfære. De fleste rettene våres er tyrkiske, men vi serverer og pizza fra en mindre pizza meny enn det vi hadde tidligere.
Anmeldt 20. juni 2021

God og masse mat til en fornuftig pris.Eneste minus var Famile til han som jobbet der satt og så og hørte på mobil og gjorde lekser.Det passer ikke inn på en matplass.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 428tommyn

Anmeldt 7. desember 2020

bestilte kylling og ris, endte opp med våt brød som var dekket av saften av tomaten og kyllingen var også dekket med tomat. måtte vente 1 time på maten. Der jeg måtte gå ut flere ganger for å møte han som skulle levere men han kjørte feil flere ganger, deretter kommer han og leverer maten. jeg tenker at det er greit fordi alle gjør feil, men når jeg så maten ble jeg sur, betalte ikke 259kr for å få våt brød og saften fra tomaten over maten min. jeg måtte også i tillegg vente ute i kulden i minst 20 minutter.

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, Q7279YXahmedt
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Nærmeste kafé og bar der jeg bor.
Hyggelig betjening, god mat og fine priser i et koselig lokal. Alle rettigheter :)

Takk, 65rebekkaf
Anmeldt 27. juli 2020

God service med hyggelige servitører.
Min sønn bestilte biff kebab som han var meget godt fornøyd med. Min kjæreste bestilte noe som het Lam Guvec som smakte fantastisk. Selv hadde jeg lam spyd grillet på kullgrill. Alle var meget godt fornøyd!
Gode priser også🙂

Takk, knutarne2015
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening. Fikk brød og dip før maten. Litt trekk for "omgivelsene". Det hadde heller ikke vært feil med ordentlig ølglass og litt bedre kniver/bestikk.

Men det viktigste er jo maten, og den var god og det var en stor porsjon. Vi prøvde 4 ulike retter og alle var fornøyde.

Takk, Kalsto87

Reisende som så på Alanya Kullgrill Kafe&Bar, så også på

Har du vært i Alanya Kullgrill Kafe&Bar? Del dine erfaringer!