Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Alanya Kullgrill Kafe&Bar
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Ulset
Prisklasse: USD 3 - USD 27
Beskrivelse: Alanya kullgrill og bar er en restaurant basert på et tyrkisk kjøkken og med en tyrkisk atmosfære. De fleste rettene våres er tyrkiske, men vi serverer og pizza fra en mindre pizza meny enn det vi hadde tidligere.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Alanya kullgrill og bar er en restaurant basert på et tyrkisk kjøkken og med en tyrkisk atmosfære. De fleste rettene våres er tyrkiske, men vi serverer og pizza fra en mindre pizza meny enn det vi hadde tidligere.
Anmeldt 10. august 2021

Helt fantastisk og spennende mat med masse gode smaker! God service og hyggelig lokale Kommer garantert igjen! Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, 70jeanettj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2021

God og masse mat til en fornuftig pris.Eneste minus var Famile til han som jobbet der satt og så og hørte på mobil og gjorde lekser.Det passer ikke inn på en matplass.

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 428tommyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2020

bestilte kylling og ris, endte opp med våt brød som var dekket av saften av tomaten og kyllingen var også dekket med tomat. måtte vente 1 time på maten. Der jeg måtte gå ut flere ganger for å møte han som skulle levere men han kjørte feil flere ganger, deretter kommer han og leverer maten. jeg tenker at det er greit fordi alle gjør feil, men når jeg så maten ble jeg sur, betalte ikke 259kr for å få våt brød og saften fra tomaten over maten min. jeg måtte også i tillegg vente ute i kulden i minst 20 minutter.

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Q7279YXahmedt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Nærmeste kafé og bar der jeg bor.
Hyggelig betjening, god mat og fine priser i et koselig lokal. Alle rettigheter :)

Dato for besøk: august 2020
Takk, 65rebekkaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

God service med hyggelige servitører.
Min sønn bestilte biff kebab som han var meget godt fornøyd med. Min kjæreste bestilte noe som het Lam Guvec som smakte fantastisk. Selv hadde jeg lam spyd grillet på kullgrill. Alle var meget godt fornøyd!
Gode priser også

Dato for besøk: juli 2020
Takk, knutarne2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alanya Kullgrill Kafe&Bar, så også på

Har du vært i Alanya Kullgrill Kafe&Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.