Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”

Steinstø Frukt og Kakebu
Vurdert som nr. 1 av 1 Marked for spesialmat i Kvam
Prisklasse: USD 4 - USD 23
Beskrivelse: Utsalet til fruktgarden på Steinstø tilbyr nyplukka bær og frukt i sesongen. I tillegg er det høve til å kjøpa med seg nysteikte eplekaker, brød, lefser, syltetøy av ymse slag, råsaft av eple - alt heimelaga. Kafé med god heimelaga mat og flott utsikt over fjord og fjell. Gardsbesøk for grupper ved førehandstinging.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Utsalet til fruktgarden på Steinstø tilbyr nyplukka bær og frukt i sesongen. I tillegg er det høve til å kjøpa med seg nysteikte eplekaker, brød, lefser, syltetøy av ymse slag, råsaft av eple - alt heimelaga. Kafé med god heimelaga mat og flott utsikt over fjord og fjell. Gardsbesøk for grupper ved førehandstinging.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Veldig fin og koselig plass. Gode kaker og trivelige ansatte. Vi kommer gjerne igjen hit neste gang vi kjøre forbi.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 505tinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 35 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Jeg er så glad det finnes steder som dette. Vi stoppet her på vei til Utne for å spise lunsj. Et idyllisk sted med en fantastisk utsikt. Knallgod lefse, fantastisk godt bringebær- og plommesyltetøy. Eplemosten var også helt innafor.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mortenlarod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte bord på forhånd, det kom godt med - fullt både i kafeen og restauranten. Spiste knallgod kjøttgryte og deres anerkjente eplekake. Rask og hyggelig service. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, helenewebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Anbefallar alle å stoppa her for å ta ein middag eller ein kopp kaffi / te med kaker Me stoppa for å eta søndagsmiddag og det var ei skikkelig god biffgryte. Kjekk betjening og avslappa atmosfære. Det er og mange flotte utebord med sjøutsikt

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, gladimat0gdrikke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Koselig kafé i nydelige omgivelser. Vi spiste deilig ostekake m/ bringebær og iskrem. Deilig å kunne finne roen og bare nyte kake og is. Om du er på disse kanter, kjør innom. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidi H, General Manager på Steinstø Frukt og Kakebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018

Takk for besøket Anne. Velkomen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Steinstø Frukt og Kakebu, så også på

 
Norheimsund, Kvam
Norheimsund, Kvam
 

Har du vært i Steinstø Frukt og Kakebu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din