Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hardanger Fartøyvernsenter
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Se gjennom høydepunkter
Kjempeflott plass

Ta en tur til Norheimsund og besøk Hardanger Fartøvernsenter. Mye fint å se på. Ivrige og... les mer

Anmeldt 24. juli 2017
Per G
,
Bergen, Norge
Flott museum og visningssenteret

Vi fikk en glimrende presentasjon av båtbygger håndtverket. Roing på fjorden i tradisjonelle... les mer

Anmeldt 10. september 2016
338clausr
via mobile enheter
Les alle 24 anmeldelsene
  
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
16
8
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
8
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 24 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2017

Ta en tur til Norheimsund og besøk Hardanger Fartøvernsenter. Mye fint å se på. Ivrige og engasjerte medarbeidere. Her kan du se båtbygging, taulaging, utstillinger og spise gode vafler på kaien. Vi var der kl 10,00 i et aldeles nydelig vær.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2016 via mobile enheter

Vi fikk en glimrende presentasjon av båtbygger håndtverket. Roing på fjorden i tradisjonelle trerobåter og laging av tau på referansen.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eva Cecilie H, Informasjonssjef på Hardanger Fartøyvernsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2016

Takk for omtale, Claus. Snart er ro-sesongen i gang igjen :) Cecilie, Hardanger fartøyvernsenter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Å rusle på kaiene, kikke rundt i museet og snakke med båtbyggerne; en opplevelse av de skjeldne. Jeg kommer garantert tilbake

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Thomas_N_B_79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eva Cecilie H, Informasjonssjef på Hardanger Fartøyvernsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2016

Takk for flott omtale, Thomas! Me er heilt einige - dette er eit trebåt-eldorado. Kom snart att :) Cecilie, Hardanger fartøyvernsenter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2016 via mobile enheter


Eg var innom ein regnværsdag i juli. Hadde med barn på 6 og 10 år. Senteret har små trebåter i produksjon og store fartøy under restaurering. Fint å få gå rundt på området og sjå trebåtbyggerene i arbeid. Samt utstilling av forskjellige trebåter. Det er også egen reperbane på området det det er mye historie rundt hvordan tau har blitt laget opp gjennom tidene.
Det var også laget til fine praktiske aktiviteter for barn (og voksne):
- kasteline
- knyting av knoper og stikk
- bygging av små trebåter
- trøtraktorer
- robåter til utlån
- aktivitetsløype med poster for barn, denne slo godt an hos barna.

En kan også prøve å lage tau.

Det vises filmer i kafeen på forespørsel.
Fin cafe med gode vafler og gjennosmnittlige norske priser.

Sett av god tid til dette besøket om du vil få med alt.
Det er også mulighet til å handle båt, bøker, diverse tau og treprodukt i cafeen.

Flott plass midt i Hardanger.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, rogerbQ7883MR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eva Cecilie H, Informasjonssjef på Hardanger Fartøyvernsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2016

Takk for at du tok deg tid til å skriva ein fyldig og fin omtale!
Hjarteleg velkomen innom til oss ved eit anna høve :)
Beste helsing
Cecilie, Hardanger fartøyvernsenter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2016 via mobile enheter

Flott museum i rolige omgivelser i Norheimsund.
Vi hadde med barna på 8 og 12, og de synes det var spennende og lærerikt. Høydepunktet var å lage sitt eget tau og selvfølgelig å spikke trebåter som de fikk prøveseile i et lite basseng.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Irene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eva Cecilie H, Kundeansvarlig på Hardanger Fartøyvernsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2016

Takk for omtale! Det er alltid moro å laga noko med eigne hender. Treng de meir tau, er det berre å koma innom att :)
Beste helsing,
Tina K, Hardanger fartøyvernsenter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser