Romantika-dagscruise med alt inkludert
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Kallithea Springs på
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Var her på dagstur. Nydelig plass hvor det koster 3 euro å komme inn, og man har da betalt for ei solseng. God og myk madrass på solsenga. Fantastisk klart vann, en nydelig plass for å snorkle. Restauranten hadde god mat, men synes det var litt stive priser. Flotte historiske bygninger som er verd et besøk.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, FrkBlix
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Denne plassen er kjempefin! Nydelig plass for bading og snorkling. Vi var her siste uken i august og ein må vere tidlig ute for å få solseng. Salg av både mat og drikke, hyggelige personale.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, MaleneS2
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Ble anbefalt å dra hit av både taxisjåfør og av hotellet. Nydelig område! Dessverre stappfullt med folk (var ikke så veldig lur som dro dit på en søndag). Betalte for å komme inn, gå en runde, for så å få beskjed om at det ikke var en solseng ledig. Samtidig lå det folk på alle bergknauser. Dermed var besøket over. 😊

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, gretheranheim
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Absolutt en av favorittene på Rhodos! Jeg angrer på at jeg ikke fant ut av det tidligere og var der bare en gang (min siste dag på øyen).
Inngang koster 3 euro. Solsengene er gratis, men man må kjøpe noe i baren/restaurant.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, lundpaulinaewa
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

I denne lille naturlige bukten var det fra gammelt av en badeplass for de rike. Dagens versjon er noe fra 1930 og noe som sto ferdig i 2008.
Park anlegget med de restaurerte badehusene, restaurant og liggeplasser er meget pent. For 3 Euro er dette noe man bør få med seg. Liker man å snorkle så er stedet veldig bra.
Hvis man kun ønsker å steke i sola hele dagen da kan man finne bedre plasser.
Kan nok bli litt fullt, men dette anlegget tror jeg ikke du finner noe annet sted på øya. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, AlfA894