Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 174
StayForLongUSD 159
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Med en feil endte vi opp på dette hotellet. Helt fantastisk hotell for hele familien. Masse aktiviteter, egen vannpark med vannsklier, rett ved havet. Gigantisk basseng med mange barer for å hente seg drikke. Rommene var nydelige med den fineste utsikten. Stor og bra mat buffet.
Virkelig å anbefale!

Dato for oppholdet: juli 2018
2  Takk, maliogagnes
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg hadde en fantastisk uke på Amanda Colossos. Veldig bra hotel ,fint rom , god mat ( stor buffer variasjonen ) og tre Ala vart restauranter. Vennlig personale ( Panayiota i reseptionen , Angelika på executive lounge og Thanos i pool baren ) . Plasseringen er bra . Den er nærmet sentrum og gamle byen . Jeg anbefaler dette . Passende for barn og voksne .

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, 919andrianaa
Amada_Colossos, Guest Relations Manager på Amada Colossos Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Dear Mrs Andriana,

Thank you very much for taking time to write your review about your recent stay in the Amada Colossos Resort.We are happy to read that you had a lovely stay with us.Thank you for mentioning the staff members that made your stay even more pleasant.We look forward to welcoming you back soon.

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Dette stedet er et fantastisk fint sted. Fin avstand til stranden. Fint og reint hotell.
Hyggelige og blide ansatte. Er det en ting jeg ville hatt annerledes er det døra til toalettet på rommet som er ei glassdør med stor åpning både over og under.
Om kvelden satt vi i baren ute og ble underhold av Jannis som jobber i baren.
Bussen til Rhodos by stopper rett på utsiden av hotellet så det var lett å komme seg dit.
Dette er et sted vi vil tilbake til.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, JohnH3222
Amada_Colossos, Guest Relations Manager på Amada Colossos Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Dear Mr John,

Thank you for visiting the Amada Colossos Resort and for posting your review. We are very happy to hear that you had a great time in our resort and that it exceeded your expectations.We are more than happy to hear that you would visit us again.
It will be our pleasure to welcome you back and offer you a great holiday experience.

Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Utmerket hotell, bra for barn, det er en hel stab som tar vare på dem. Store rene bassenger inkluderer et badeland med vannsklier. Spisestuen er stor med sitteplasser inne og ute. Hotellpersonalet er veldig høflig og hyggelig. Om kvelden er det forestillinger av underholdningsholdet for barn, for dårlig for voksne. Rommene er store og rene med en stor balkong med utsikt over havet og bassenget, dusjen er pent innredet. Jeg ville definitivt gå tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Liona17
Guest R, Guest Relations Manager på Amada Colossos Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2018

Dear guest, we are very pleased to hear you enjoyed your stay in our resort. Therefore we would like to thank you for taking the time to share your experience. We are looking forward to welcoming you back again!

Warmest regards,
The Management team

Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotell, fine rom med bra renhold. Veldig fine familerom i 8 etasje med nydelig utsikt. Topp sikkerhet ved bassengene og vannskliene, 4-5 badevakter daglig som passet på og var veldig på vakt. God service i resepsjonen. Lettvint å leie bil på hotellet. Vær obs på at alle restaurantene er 5 stjerners og der har der dresscode- mennene må ha bukser som går godt over knærne. Apollo bla opplyser ikke om dette i deres katalog.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, Bente G
Amada_Colossos, Guest Relations Manager på Amada Colossos Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Dear Mr Bente,

Thank you very much for your review about your holiday in Amada Colossos Resort. We are more than happy to hear you enjoyed your stay here. We appreciate our guests' comments as they help us to improve our service.We hope to welcome you again in our resort and offer you nice and relaxing holiday.