“10 retters meny!”

20:00
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Parigoria
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk, Fra middelhavsområdet, Sjømat, Moderne
God for: Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 27. august 2024 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og fin beliggenhet, rolig område. Veldig god mat, hadde 10 retters. Det var gode lokale retter med god kvalitet! Anbefales virkelig. Takk for fin velkomst Frode.

Takk, annehY882SM
Theo Kakavelakis, General Manager på Theodosi restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2024

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse med vår 10-retters meny og at du satte pris på de lokale rettene av høy kvalitet. Vi er også veldig glade for at du likte servicen og den rolige beliggenheten. Frode setter stor pris på dine hyggelige ord om velkomsten.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart!

Anmeldt 18. august 2024 via mobile enheter

Så dyrt ut, smakte dyrt og til en billig penge.
Beste Moussaka jeg har smakt på hele Kreta hjennom tidene.
Anbefales på det sterkeste og vi kommer garantert tilbake flere ganger.

Takk, N2331ROjohnnys
Theo Kakavelakis, General Manager på Theodosi restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2024

Tusen takk for de flotte ordene! Vi er glade for at du likte moussakaen vår og at du hadde en så positiv opplevelse hos oss. Det betyr mye for oss å høre at det var den beste du har smakt på Kreta! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake mange flere ganger. Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. august 2024 via mobile enheter

Vi kom ganske sent på kvelden uten reservasjon på en tilsynelatende ganske travel kveld på restauranten og da var det dessverre ikke noe ledig bord, men han som tok oss imot sa vi kunne vente til det ble ledig, og det gjorde vi. Imens vi ventet på bord, så vi på siste delen av en helt fantastisk nydelig solnedgang og en helt nydelig utsikt fra restauranten!

Etterhvert fikk vi oss et bord og menyen i seg selv var helt utrolig, mye å velge i og noe for absolutt alle! Vi bestilte en forrett med pitabrød og 3 greske dipper, fantastisk godt! Hovedrett med bbq ribs og gresk taco og det så, og smakte helt utmerket! Dette er en restaurant som virkelig kan å sette sammen smaker, bruker ferske ingredienser og som legger mye kjærlighet i maten sin☺️ Syns de som jobbet på restauranten var profesjonelle og ytet virkelig max på service for å sørge for at alle gjester har det de trenger og ekstra stort pluss for at de fikk plass til oss på en travel kveld uten reservasjon på forhånd!

Vi har vært på Kreta flere ganger nå og spist mat fra mange restauranter rundt om på øya og vil påstå at dette var absolutt den beste! Vi kommer gjerne tilbake🇬🇷

Takk, Anonym A
Theo Kakavelakis, General Manager på Theodosi restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2024

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at dere hadde en utmerket opplevelse hos oss, til tross for at dere kom sent på kvelden uten reservasjon. Det er flott å vite at dere kunne nyte solnedgangen og utsikten mens dere ventet på bordet.

Vi setter stor pris på de fine ordene om menyen vår, spesielt forretten med pitabrød og greske dipper, og hovedrettene med bbq ribs og gresk taco. Det betyr mye for oss å vite at dere satte pris på smaken og kvaliteten på maten vår.

Takk også for komplimentene til vårt profesjonelle personale. Vi er stolte av å yte maks på service og sørge for at alle våre gjester har det de trenger.

Det gleder oss å høre at dere anser oss som den beste restauranten dere har besøkt på Kreta. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake neste gang dere er på øya!

Anmeldt 27. juli 2024

Nydelig mat, fantastisk service og flott utsikt med solnedgang!

Menyen var variert og spennende dersom man ønsker å prøve noe nytt eller tradisjonelt. Hyggelig betjening og gode cocktails kan også nevnes. Hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Heidi B
Theo Kakavelakis, General Manager på Theodosi restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2024

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du likte maten, servicen og den flotte utsikten med solnedgang.

Det er flott å høre at du fant menyen variert og spennende, og at du satte pris på våre hyggelige ansatte og gode cocktails. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Anmeldt 8. juli 2024 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelige folk. Anbefaler på det sterkerste, veldig fin utsikt mod sjøen. Anbefales ved solnedgang!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Stig K
Theo Kakavelakis, General Manager på Theodosi restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2024

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du likte maten og servicen vår. Utsikten ved solnedgang er virkelig magisk, og vi håper å se deg igjen snart!

Reisende som så på Theodosi restaurant, så også på

Har du vært i Theodosi restaurant? Del dine erfaringer!