Vi kom ganske sent på kvelden uten reservasjon på en tilsynelatende ganske travel kveld på restauranten og da var det dessverre ikke noe ledig bord, men han som tok oss imot sa vi kunne vente til det ble ledig, og det gjorde vi. Imens vi ventet på bord, så vi på siste delen av en helt fantastisk nydelig solnedgang og en helt nydelig utsikt fra restauranten!
Etterhvert fikk vi oss et bord og menyen i seg selv var helt utrolig, mye å velge i og noe for absolutt alle! Vi bestilte en forrett med pitabrød og 3 greske dipper, fantastisk godt! Hovedrett med bbq ribs og gresk taco og det så, og smakte helt utmerket! Dette er en restaurant som virkelig kan å sette sammen smaker, bruker ferske ingredienser og som legger mye kjærlighet i maten sin☺️ Syns de som jobbet på restauranten var profesjonelle og ytet virkelig max på service for å sørge for at alle gjester har det de trenger og ekstra stort pluss for at de fikk plass til oss på en travel kveld uten reservasjon på forhånd!
Vi har vært på Kreta flere ganger nå og spist mat fra mange restauranter rundt om på øya og vil påstå at dette var absolutt den beste! Vi kommer gjerne tilbake🇬🇷