Hotellet leverte fra første stund. Fantastisk beliggenhet, hyggelig personale og flotte rom. Vi hadde et iLuxury-rom, som ikke er like stort som det står på hjemmesiden deres, men utrolig flott. Stort, fint rom med et enormt bad og stor balkong. Effektiv aircondition i taket, som sørger for at man ikke blir forkjøla.
Maten er kjempegod – både frokosten, som har stort utvalg (både europeiske og thailandske retter) og lunsjen/middagen. Anbefaler blant annet chicken cashew fra den thailandske menyen til lunsj. Nam!
Det er mange solsenger tilgjengelig og man får låne kajakk og dykkemaske (og badehåndklær). Anbefaler å ta kajakken ut til øya rett utenfor stranda, hvor det er masse fine fisk. Usikker på om det alltid er slik, men da vi var der (i 15 døgn) var vindretningen ofte inn på stranda – aldri fra. Det var bare deilig, for på varme dager trenger man vind. Synes man det er for mye vind noen dager anbefales det å gå bort til stranda hvor man kommer inn med båtene – der er det vindstille. Ville derimot ikke bodd der, da det er veldig mye båttrafikk.
Stranda Idyllic ligger på (Sunrise beach) er veldig rolig både på dagtid og kveldstid. Det ligger én bar langs stranda, cirka 200 meter å gå fra hotellet.
Man blir hentet på stranda av de ansatte og kjørt på moped til hotellet. Å gå til Walking Street tar cirka fem minutter. Og ja; der finnes det minibanker (ATMs).
Hadde ikke vært i tvil om å velge dette hotellet. Koh Lipe er en helt fantastisk øy, som vi definitivt skal tilbake til. Og da skal vi bo på Idyllic igjen.