“Første klasses!”

Grand Hotel Marstrand-Tenan
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Marstrand
Kjøkken: Svensk
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Meget god mat og ypperlig service! Fantastisk atmosfære. Anbefalt 10/10! En perle på marstrand! Kommer absolutt tilbake

Takk, Vacation29816730890

Anmeldt 17. september 2019 via mobile enheter

Under vårt besøk på Marstrand hadde vennegjengen booket bord på Grand Hotel Marstrand-Tenan. Restauranten ligger flott til, med utsikt ned mot sjøen. Vi ble ønsket velkommen av en veldig hyggelig og flink servitør, som gjorde en god jobb hele kvelden. Litt trangt mellom bordene, men ellers en hyggelig og fin restaurant.

I følget vårt ble det booket litt forskjellig. Selv gikk jeg for gårdslammet, og til forrett tok jeg « smørstekt pilgrimsmussla». Dessverre ble jeg litt skuffet over forretten, litt kjedelig rett synes jeg. Hovedretten hadde nydelig lammekjøtt. Til dessert valgte jeg Bakad choklad, men det ble heller ingen fulltreffer. Maten holder et godt nivå, med bruk av fine råvarer, men manglet det lille ekstra for å oppnå full pott. Uansett et godt alternativ hvis man ønsker mer tradisjonelle og klassiske retter.

Dato for besøk: september 2019
Takk, LineH79
Anmeldt 7. august 2019

Her får du den beste gratinerte sjøkrepsen på Vestkysten. Dyrt, men vel verdt pengene. Super service i tillegg!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Olav D
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Ankom Marstrand 26. Juni og sjekka inn på gamle severdige Grand Hotell på Marstrand.

Eit gamalt hotell frå 1892. Fint rom og veldig god service. God frukost med ferskpresset juice og nybakt brød

Dato for besøk: juni 2018
Takk, ellenmA3576NX
GrandHotelMarstrand, Receptionschef på Grand Hotel Marstrand-Tenan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2018

Hej,

Tack för Ert fina omdöme!

Varmt välkomna åter,

Anmeldt 22. mai 2018

Et meget hyggelig og innbydende sted. Flotte lokaler i flotte omgivelser. Vi fikk et flott bord. Vi gikk for to retter. Forrettene våre var helt nydelige. Vi spiste begge fisk til middag, torsk og dagens rødspette. Fisken kunne dog med fordel vært litt bedre. Den ble litt tam og smakløs. Vi opplevde hyggelig og imøtekommende service under hele måltiden.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Svein-Erik B

Tack så mycket för Ert omdöme till oss.

Vi tar till oss av detta och önskar Er varmt välkomna tillbaka!

Reisende som så på Grand Hotel Marstrand-Tenan, så også på

Marstrand, Bohuslän
Marstrand, Bohuslän

Har du vært i Grand Hotel Marstrand-Tenan? Del dine erfaringer!