Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Arvid B
Anmeldelse av Marstrands Havshotell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DanielHavshotellet, HotelldirektörMarstrands Havshotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. nov. 2018
Hej Arvid!

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder jättemycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka till havet snart igen!

Salta hälsningar
Daniel
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 932
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
  • Hotels.com
    kr 2 743
  • Priceline
0.4 km fra Marstrands Havshotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.6 km fra Marstrands Havshotell
Gratis Wi-Fi
  • Priceline
  • Agoda.com
0.7 km fra Marstrands Havshotell
Gratis Wi-Fi
Poolområde med Kurhotellet till höger och Societetshuset till vänster
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.8 km fra Marstrands Havshotell
Svømmebasseng
Ved stranden
    0.8 km fra Marstrands Havshotell
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
      kr 1 932
    • Hotels.com
      kr 2 656
    • Priceline
    0.0 km fra Marstrands Havshotell
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    kr 2 540
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    18.9 km fra Marstrands Havshotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    30.2 km fra Marstrands Havshotell
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    30.1 km fra Marstrands Havshotell
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Se flere hoteller i Marstrand
    Anmeldelser (2 929)
    Filtrer anmeldelser
    2 931 resultater
    Vurdering fra reisende
    1 077
    1 005
    581
    197
    71
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    1 077
    1 005
    581
    197
    71
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3641 av 2 931 anmeldelser
    Anmeldt 2. september 2018

    Vi forventet mer etter å ha lest reklame og på bakgrunn av prisen på rom og mat.Renholdet var så dårlig på det første rommet vi fikk tildelt, og heller ikke topp på rommet vi ble flyttet til.Middagen i restauranten var helt OK, men ikke mer. Servicen var elendig, dårlig oppfølging av påfyll av drikke mm. Frokosten var meget bra.Opplevelsen stod ikke i forhold til prisen.

    Romtips: Utsikt over vannet er et «must»
    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, KristineMali
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 24. august 2018

    Jeg synes dette var et bra hotel, pene rom og god service. Jeg reiste dit i jobbsammenheng så jeg kunne ha tenkt meg et rimeligere alternative til middag, men maten var veldig god. Dette hotellet kan anbefales.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, Voyager177269
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

    Juniorsvitene er meget små, og prisen ganske høy. En del støv. Spa, ikke så fint som på bildene. Flere steder ødelagte ting i bassengene og dusjene. Mye bråk, siden det var om eller utbygging av hotellet

    Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, gmorzier
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. august 2018

    Hit vil vi tilbake. Dette hotellet er no av det beste vi har vært på. Vi storkoste oss👍Tusen takk for nydelig mat, god service og en fantastisk atmosfære! Vi kommer tilbake hit, antagelig allerede i vinter når den nye fløyen er oppe!

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, oysteinslemdal
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 8. august 2018

    Hyggelig service, god frokost, smakfull skalldyrbuffé, gratis parkering, fin beliggenhet og fritt utsyn fra rommet mot sjøen. Flotte turstier både på fastlandet og øya, sjarmerende atmosfære på øysiden, frisk båttur i havgapet og deilige svaberg for soling og bading.

    Romtips: Anbefaler å velge et rom med utsikt mot havnen og byen.
    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, moste2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser