Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 213
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Booking.com
Expedia.comUSD 214
eDreams
ZenHotels.comUSD 220
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 844)
Filtrer anmeldelser
2 844 resultater
Vurdering fra reisende
1 038
991
569
182
64
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 038
991
569
182
64
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 2 844 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2018

Vi forventet mer etter å ha lest reklame og på bakgrunn av prisen på rom og mat.Renholdet var så dårlig på det første rommet vi fikk tildelt, og heller ikke topp på rommet vi ble flyttet til.Middagen i restauranten var helt OK, men ikke mer. Servicen var elendig, dårlig oppfølging av påfyll av drikke mm. Frokosten var meget bra.Opplevelsen stod ikke i forhold til prisen.

Romtips: Utsikt over vannet er et «must»
Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, KristineMali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018

Jeg synes dette var et bra hotel, pene rom og god service. Jeg reiste dit i jobbsammenheng så jeg kunne ha tenkt meg et rimeligere alternative til middag, men maten var veldig god. Dette hotellet kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Voyager177269
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Juniorsvitene er meget små, og prisen ganske høy. En del støv. Spa, ikke så fint som på bildene. Flere steder ødelagte ting i bassengene og dusjene. Mye bråk, siden det var om eller utbygging av hotellet

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, gmorzier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018

Hit vil vi tilbake. Dette hotellet er no av det beste vi har vært på. Vi storkoste ossTusen takk for nydelig mat, god service og en fantastisk atmosfære! Vi kommer tilbake hit, antagelig allerede i vinter når den nye fløyen er oppe!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, oysteinslemdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018

Hyggelig service, god frokost, smakfull skalldyrbuffé, gratis parkering, fin beliggenhet og fritt utsyn fra rommet mot sjøen. Flotte turstier både på fastlandet og øya, sjarmerende atmosfære på øysiden, frisk båttur i havgapet og deilige svaberg for soling og bading.

Romtips: Anbefaler å velge et rom med utsikt mot havnen og byen.
Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, moste2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser