Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Trenger oppgraderinger.

Badeland var bra, men begynner å bli noe slitt på skifterom og dusjer. Ungene koste seg masse. Vi... les mer

Anmeldt 2. august 2021
lisshegebj
,
Mo i Rana, Norge
via mobile enheter
Greit men gammelt

Vi hadde 2 dager her, en i Tivoliet og en i badeland. Tivoliet var litt lite, med noen få Berg og... les mer

Anmeldt 15. august 2019
urgent78
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Les alle 340 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (340)
Filtrer anmeldelser
340 resultater
Vurdering fra reisende
61
106
73
43
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
61
106
73
43
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 340 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Er du Norsk ! Må du gå til der du skal spise og betale med kort .på appen kunne du bare bruke swish, det samme som Vips i Norge . 2t ventet vi på maten ..da bestilte vi kl 12 .
Badelandet var stapp fult ! Men tivoli hadde begrensninger .Parkens toalett grisete .Men de som jobbet der gjorde jobben sin og var vennlige .

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 533stinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde 2 dager her, en i Tivoliet og en i badeland. Tivoliet var litt lite, med noen få Berg og dalbane ungene ville ta. Til gjengjeld tok vi disse flere ganger. Badelandet var veldig ok, greit lagt opp, og vi stod veldig lite i kø. Vi fikk prøvd alle skliene og de var gøye.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, urgent78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2019

En dag med litt regnvær er en perfekt dag å besøke skara sommerland
God kaffe , hyggelig ungdom
Men ta med niste for maten er ikke bra
Kald , rå hamburger og kylling
Pisslunket pommes frites og kald kebab

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Torgeir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Har vært i både Djurs og Fårup i Danmark fra før, og desverre kan ikke denne parken måle seg med dem. Barna våre er 9 og 11, hvor den ene har et handikap. Synes ikke denne parken er like bra tilrettelagt for personer som trenger tilrettelegging som de to førnevnte parkene. I tillegg er skillet mellom badeparken og fornøyelsesparken altfor dårlig med tanke på hygiene; det var både voksne og barn med våte badeklær som kjørte karuseller. Slik var det ikke i Fårup- til sammenligning. Der måtte man skifte om dersom man forlot badeparken. Servicen var heller ikke imponerende ved restaurant Malibu. Ungdommene som jobbet der var ikke synkroniserte på hvem som gjorde hva og det oppstod derfor noe dårlig service pga det. Jeg er desverre ikke imponert...

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, 186monicaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Et sommerland som er gøy for barna, slitsomt for voksne... som andre parker tilbyr de mye junk mat og det florerer med sukker, noe jeg synes er en uting. Det beste er å ta med noe selv. Masse variasjon i både vann park og resten av parken, tilpasset alle aldre. Noe som er veldig bra.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Ina J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser