Blandet opplevelse!

Det var en noe blandet opplevelse ettersom vi hadde høye forventninger til Skandinavias største... les mer

Anmeldt 1. august 2024
caveluab
Best med overskyet vær hvis man skal bade.

Vi bodde på campingen ved siden av og hadde 2 dager i parken. Badeland delen var kaos hvor vi stod... les mer

Anmeldt 21. juli 2024
Happiness42307921721

Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Barna var gjennomgående fornøyd med attraksjoner i parken, både i badeland og tivoli. Rent, ryddig, godt tilrettelagt, og morsomme atraksjoner trekker opp.

Dato for opplevelse: juni 2022
1  Takk, Maviax
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Badeland var bra, men begynner å bli noe slitt på skifterom og dusjer. Ungene koste seg masse.

Vi spiste ikke inne i parken, kun is.

Kraftig kloakklukt på enkelte plasser i parken.

Karusellen var helt greie. Dårlig at de stengte noen av karusellen på dag to, da det var mindre folk i parken. Dårlig køkultur til tider.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, lisshegebj
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fint badeland med mange sklier. Når man reiser i juli må man selvsagt beregne en del kø, men det var mer folk enn jeg forventet. Særlig badelandet var veldig fullt, og vi gav opp å ta noen av skliene, ellers ville hele dagen gått med til kø.

Pluss for hyggelige ansatte og verter som går rundt i tivoli og svarer på spørsmål. De stod også og hjalp til ved parkeringsautomatene ved ankomst. Detalj: Høydegrensen på 120 cm. på de minste GoKartene virker i overkant streng.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Dreamer05533634680
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Er du Norsk ! Må du gå til der du skal spise og betale med kort .på appen kunne du bare bruke swish, det samme som Vips i Norge . 2t ventet vi på maten ..da bestilte vi kl 12 .
Badelandet var stapp fult ! Men tivoli hadde begrensninger .Parkens toalett grisete .Men de som jobbet der gjorde jobben sin og var vennlige .

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 533stinel
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde 2 dager her, en i Tivoliet og en i badeland. Tivoliet var litt lite, med noen få Berg og dalbane ungene ville ta. Til gjengjeld tok vi disse flere ganger. Badelandet var veldig ok, greit lagt opp, og vi stod veldig lite i kø. Vi fikk prøvd alle skliene og de var gøye.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, urgent78