Aina B
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Hotell Bellevue, HotelldirektörHotell Bellevue, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3 uker siden
Härligt att ni trivts, välkomna snart igen!
2.4 km fra Hotell Bellevue
    0.4 km fra Hotell Bellevue
    Piece of Hjo Vandrarhem
    0.4 km fra Hotell Bellevue
    24.0 km fra Hotell Bellevue
    38.5 km fra Hotell Bellevue
    Framsidan så som hotellet ser ut nu
    21.1 km fra Hotell Bellevue
    41.7 km fra Hotell Bellevue
    romantic view
    32.3 km fra Hotell Bellevue
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Hjo
    Anmeldt 24. juli 2024 via mobile enheter

Flott beliggenhet rett ved Vattern og i sentrum av Hjo. Veldig god service, store rom og god mat i bistroen. Lekeområde for barna var morsomt. Hjo er en sjarmerende by med sine gamle trehus. Det er godt tilrettelagt for turister. Rett ved hotellet ligger det et stort offentlig bad som kan benyttes fritt. Vi håper å komme tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2024
    Takk, Ranja E
    Hotell Bellevue, Hotelldirektör på Hotell Bellevue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2024

Härligt att ni trivts hos oss, välkomna snart igen!

Anmeldt 16. mai 2024

Et veldig trivelig hotell med perfekt beliggenhet i vakre Hjo. Vi møtte veldig hyggelig personale, hotellet var rent og fint, frokost var god og sengene var behagelige. Veldig positivt at hotellet hadde gratis parkering. Vi hadde også et hyggelig måltid i bistroen.

Dato for oppholdet: mai 2024
    Takk, BOVRE
    Hotell Bellevue, Hotelldirektör på Hotell Bellevue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2024

Härligt att ni trivts hos oss, välkomna snart igen! :)

Anmeldt 25. juli 2022

Vi fikk et veldig godt tilbud som inkluderte en middagsrett. Maten var god, servicen i restauranten ikke like bra. Servicen på hotellet var derimot helt super. Koselig hotell, og rom med noe behov for oppussing. Fine fellesområder, og en deilig terrasse som også er endel av restauranten. Veldig fint beliggenhet og fantastisk frokost. Svært hunde- og barnevennlig. Takk for et nydelig opphold vi komme gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, cathrineg316
    Hotell Bellevue, Hotelldirektör på Hotell Bellevue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Tack för er feedback, varmt välkomna snart igen! :)

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Bodde 2 netter på Bellevue i forbindelse med forretningsreise. Enkelt og greit hotell med flott beliggenhet. Merk begrenset åpningstid i resepsjon bar "off season". Hyggelig personale og en god frokost. Kommer gjerne tilbake i sommersesongen.

Dato for oppholdet: november 2018
    Takk, Joachim1978
    PetraG1437, Hotelldirektör på Hotell Bellevue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Roligt att ni trivts hos oss, välkomna snart igen!

Anmeldt 11. juni 2018

Vi reiste hit på en liten bryllupsreise. Vi ble fra første stund mottatt av et svært hyggelig personale. Vårt rom ble oppgradert til bryllups suite og champagnen kom uoppfordret til vårt rom. Rommet hadde nydelig utsikt til sjø og havneområdet. Vi kunne ikke hatt bedre dager. Når også været var strålende kunne vi ikke ønsket oss mer.Her kommer vi garantert tilbake.

Romtips: Rom med utsikt til sjø.
    Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, LightPacker799301