Turen opp føltes trygg og behagelig selv om det på forhånd så litt bratt og ubehagelig ut. Kaldt på toppen så husk å kle deg godt.
Thanks for your feedback!
Vi kjøpte billetter i Turistinformasjonen i Santa Cruze til en tur med Cable Car opp på Trude. Et par dager før vår tur fikk vi beskjed om at turen var avlyst. Jeg ringte da og fikk beskjed om at beløpet ville bli tilbakebetalt.
Etter at vi kom hjem sendte jeg en purring til selskapet og fikk da beskjed om at jeg måtte sende mitt krav til Turistinfo. Det er gjort, men derfra har vi ikke fått noen reaksjon.
Mitt råd til turister er å unngå denne attraksjonen.
Hei, vi føler ulempen forårsaket.
Vi prøvde oss på kabelbanen 2 dager på rad under vårt besøk på Tenerife - og kom ikke opp på noen av dagene.
Den første dagen ankom vi klokka halv 10, med beskjed om at det var tekniske problemer og at den var stengt på ubestemt tid. Vi reiste dermed videre.
Neste dag prøvde vi igjen, med beskjed om at det var helt utsolgt, da alle som hadde booket fra dagen før hadde blitt flyttet over til denne dagen. Dvs at alt var utsolgt før klokka halv 10. Vi ble rådet til å prøve en av de kommende dagene, og da bestille på internett.
Usikker på hva som er best, da kabelbanen kan stenge på kort tid pga vind, is og tekniske problemer.
Vi kom oss altså ikke opp.
Thank you for your comments, we regret that you will not be able to enjoy the activity.
Flott opplevelse og fantastisk natur å se. Virkelig panoramautsikt. Bare spennende å oppleve dette. Anbefales.
Alt syntes trygt og gjennomført. Fantastisk utsikt fra denne banen som tok oss trygt opp og ned. Et lite minus er at vognene er ganske fulle, så en bør skynde seg inn for å få plass ved vinduene og kunne se skikkelig. Gjør det gjerne igjen om muligheten skulle by seg.
Taubane-vognene var nesten overfylte men jeg fikk stått ved vinduet både opp og ned og nøt fabelaktig utsikt begge veier. Ved toppstasjonen ble vi dessverre nektet å gå utenom stasjonsområdet pga snø og is. Dette var merkelig da det nesten var bart. Men flott utsikt fra 3555 meters høyde! Og bare 163 meter fra toppen til Teide på 3718 m.o.h.