Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Teide Cable Car på
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi kjøpte billetter i Turistinformasjonen i Santa Cruze til en tur med Cable Car opp på Trude. Et par dager før vår tur fikk vi beskjed om at turen var avlyst. Jeg ringte da og fikk beskjed om at beløpet ville bli tilbakebetalt.
Etter at vi kom hjem sendte jeg en purring til selskapet og fikk da beskjed om at jeg måtte sende mitt krav til Turistinfo. Det er gjort, men derfra har vi ikke fått noen reaksjon.
Mitt råd til turister er å unngå denne attraksjonen.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Stig K
VolcanoLife, Director de Relaciones con Clientes på Teide Cable Car, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018

Hei, vi føler ulempen forårsaket.

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Vi prøvde oss på kabelbanen 2 dager på rad under vårt besøk på Tenerife - og kom ikke opp på noen av dagene.
Den første dagen ankom vi klokka halv 10, med beskjed om at det var tekniske problemer og at den var stengt på ubestemt tid. Vi reiste dermed videre.
Neste dag prøvde vi igjen, med beskjed om at det var helt utsolgt, da alle som hadde booket fra dagen før hadde blitt flyttet over til denne dagen. Dvs at alt var utsolgt før klokka halv 10. Vi ble rådet til å prøve en av de kommende dagene, og da bestille på internett.
Usikker på hva som er best, da kabelbanen kan stenge på kort tid pga vind, is og tekniske problemer.
Vi kom oss altså ikke opp.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Voyage769373
Pepe R, Director de Relaciones con Clientes på Teide Cable Car, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2018

Thank you for your comments, we regret that you will not be able to enjoy the activity.

Anmeldt 13. desember 2017 via mobile enheter

Flott opplevelse og fantastisk natur å se. Virkelig panoramautsikt. Bare spennende å oppleve dette. Anbefales.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Sven Magne S
Anmeldt 21. mars 2017

Alt syntes trygt og gjennomført. Fantastisk utsikt fra denne banen som tok oss trygt opp og ned. Et lite minus er at vognene er ganske fulle, så en bør skynde seg inn for å få plass ved vinduene og kunne se skikkelig. Gjør det gjerne igjen om muligheten skulle by seg.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, 540yvonne
Anmeldt 15. januar 2017 via mobile enheter

Taubane-vognene var nesten overfylte men jeg fikk stått ved vinduet både opp og ned og nøt fabelaktig utsikt begge veier. Ved toppstasjonen ble vi dessverre nektet å gå utenom stasjonsområdet pga snø og is. Dette var merkelig da det nesten var bart. Men flott utsikt fra 3555 meters høyde! Og bare 163 meter fra toppen til Teide på 3718 m.o.h.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, mortens951