Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 262
FindHotelUSD 262
Agoda.comUSD 261
PricelineUSD 262
TripadvisorUSD 261
ZenHotels.com
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (148)
Filtrer anmeldelser
148 resultater
Vurdering fra reisende
32
57
29
22
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
57
29
22
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 148 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Noe mer Fjordhotell finner du ikke. Husk å reservere rom MED fjordutsikt, bedre skal du lete lenge etter! Maten var bra og betjeningen meget hyggelig. Litt få folk på jobb lørdag, med et par store selskap gjør at absolutt toppscore mangler.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, V4633ZQjohnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Siste stopp på veien hjem, ble lunch på Rosendal Fjordhotell. I det fine været valgte vi å sitte ute i Hagen. Vi ble straks møtt av et hyggelig personale med meny. Vi bestilte en kyllingsalat. Den var smakfull og god. Vi betalte kr 540,- for to rettene. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Grunnet korona fikk vi ikke forsyne oss selv til frokost. Det ble noe kø men veldig trygt å vite at det kun er personalet som har tatt i redskapene.
Rommet var stort, større enn tradisjonelle hotell. God seng.
Prisen er i stiveste laget.
Det kom lys igjennom gardinene.
Fant ikke noe å regulere temperaturen på badet med. Litt i varmeste laget.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MammaTB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Rommet i sidefløyen var lite, men fint og nytt. Praktisk å kunne parkere bilen like ved inngangen til rommet. Veldig serviceinnstilt og vennlig betjening. Behagelige senger og fint bad. Middagen var helt ok, men de har lite utvalg av retter (kun to hovedretter å velge mellom). Frokost var dessverre det som trakk mye ned. Utvalget var bra, men når både brødet og eggerøren var tørr slet vi med å få den ned rett og slett. Ble ikke mett, og klarte ikke å spise mer. Kjære hotell: ikke la oppskåret brød stå ute i timesvis, det blir helt uspiselig etter hvert. Et lite pluss for sprøtt bacon og god røkelaks.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, k-broz-traveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kjedeleg 80-tals interiør, men super service, god mat og flott beliggenhet. Nydeleg ved sjøen, men det kunne ha vore betre høve til å bada, t.d. Frå badebrygge eller stige. Effektiv og god frukost til tross for smittevernet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 660akselm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser