Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat ”
Anmeldelse av Elins Matgleder

Elins Matgleder
Vurdert som nr. 5 av 9 Restauranter i Rosendal
Prisklasse: USD 169 - USD 219
Beskrivelse: Familievenleg restaurant og café med øl og vinrett. Restaurant Fiolen og Café Hylleblomen ligg vegg i vegg, sentralt i Skålagato i Rosendal.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Familievenleg restaurant og café med øl og vinrett. Restaurant Fiolen og Café Hylleblomen ligg vegg i vegg, sentralt i Skålagato i Rosendal.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat og service. Kan virkelig anbefales. Kommer heilt sikkert tilbake. Helsing 3 på tur. :-)

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Arsenalbomlo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 26 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Leste her at det kom til å ta litt tid før maten kom, men at servicen skulle gjøre opp for dette. Vi ble verken møtt med velkommen eller takk for besøket. Sto en stund å ventet på bord da det både var fullt og en del bord som ikke var ordnet. Fikk så et bord midt i restauranten. Var nok noe uheldig for restauranten at det var en del barn i lokalet, vi opplevde dette som mye mye støy og slitsomt da de løp rundt bordet vårt gjennom måltidet. Maten var helt ok, noe overpriset.

Dato for besøk: juli 2020
5  Takk, marteid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Svært god service og oppfølging av unge servitører som virkelig kunne sitt fag. Vi var 13 stk og ble svært godt tatt imot og alle var veldig fornøyde med maten (lunsj)

Bengt og Jannicke

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jannickeb634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirEnes, Eier på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen innom ein annan gong.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat, og utrolig hyggelig betjening. Fikk maten raskt!☺️ perfekt for både en lunsj eller en mer mettende middag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IdaNess
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirEnes, Eier på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen innom ein annan gong.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Svært god mat - Angus burger topp klasse

Hyggelig og hjelpsom betjening med godr fokus på Corona tiltakene

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 390arnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirEnes, Owner på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Takk for fin tilbakemelding.
Velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Elins Matgleder, så også på

 
Rosendal, Kvinnherad
 

Har du vært i Elins Matgleder? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din