Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Elins Matgleder

Elins Matgleder
Vurdert som nr. 5 av 9 Restauranter i Rosendal
Prisklasse: USD 17 - USD 23
Beskrivelse: Familievenleg restaurant og café med øl og vinrett. Restaurant Fiolen og Café Hylleblomen ligg vegg i vegg, sentralt i Skålagato i Rosendal.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Familievenleg restaurant og café med øl og vinrett. Restaurant Fiolen og Café Hylleblomen ligg vegg i vegg, sentralt i Skålagato i Rosendal.
Anmeldt 12. august 2021

Fantastisk mat, atmosfære og veldig hyggelig service. Bestillte fjøl med tapes og fjøl med kylling. Veldig god mat

Dato for besøk: august 2021
Takk, Trail46598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeirEnes, Owner på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake ved eit anna høve.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 32 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Vi var 8stk her idag som fikk tildelt bord og meny, og får beskjed om å bestille i kassen - så kommer vi dit og da får beskjed om at de har stengt matserveringen for de fikk inn en bestilling.
De kunne i det minste tatt bestilling fra de som hadde fått bord.

Utrolig skuffende.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, inebeateg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeirEnes, Owner på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei. Denne dagen var me veldig underbemanna på kjøkkenet, og hadde ingen mulighet til å klara å laga mat til alle som kom til restauranten. Me måtte difor avvisa mange av gjestene. Dessverre skjedde det i dette tilfellet ein feil, grunna dårlig kommunikasjon internt, og gruppa dykkar mottok menyar, sjølv om kjøkkenet ikkje hadde kapasitet til meir. Dette er svært beklagelig, og skal sjølvsagt ikkje skje. Me har forståelse for at dette var skuffande, men det hadde heller ikkje vore noko god løysing om me hadde teke imot bestilling frå dåke og ikkje klarte å levera maten innan rimeleg tid. Teamet vårt er slitne etter ein travel sommar, med lange dagar og manglande personell, og gjorde i dette tilfellet ein feil. Me kan ikkje anna enn å beklaga det som skjedde.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2021

Vi syntes det var et hyggelig sted å spise med utsikt til livet i byen.
Meget hyggelig betjening..
Vi var ikke spesielt sultne så bestilte Fish & Chips. Beklageligvis hadde Chipsen en sterk bismak så kanskje fritert i gammel olje. Fisken var til de grader overstekt. "The latter" var mørkebrunt og nesten brent og fisken inni var milt sagt tørr. Så jeg går ut i fra at kokken hadde fri denne kvelden.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeirEnes, Owner på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Hei. Me beklagar at du hadde ei dårlig oppleving med maten du fekk servert. Fish and chips er ein populær rett hos oss, som me har fått mykje gode tilbakemeldingar på. Det har vore ekstremt press på kjøkkenet vårt i juli, og her har det nok skjedd ein feil i tilberedinga. Det var synd at du ikkje meldte frå til oss når du var på restauranten, slik at me kunne fått muligheten til å retta opp i feilen. Me håpar du vil prøva oss igjen ved eit seinare høve, slik at du kan få ei god matoppleving hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2021

Etter ett mindre vellykket besøk hos en annen restaurant i nærheten gikk vi her.
Fellesferien har slått inn for fult, og det merkes godt på restaurantene i Rosendal.
Alt var litt kaotisk, og det så ut som sjefen hadde dradd inn hele familien sin for å jobbe denne lørdagen.

Da vi kom ble vi møtt av en smilende, hyggelig servitør som fikset oss ett bord.
Da vi skulle bestille i kassen, var det en ny smilende servitør som hjalp oss. Vi ble informert på forhånd om at det var en del ventetid på mat, men for oss, som hadde sittet å vente på naboresturanten i en evighet uten å få så mye som en meny engang, gjorde dette ingenting.

Maten var god. Litt overpriset, men god.
Jeg er ganske sikker på at vegetarburgeren jeg fikk var Liv Laga, noe som forsåvidt er favoritten min, men jeg forventer å få noe jeg ikke kan kjøpe i frysedisken på Kiwi. Ihvertfall til den prisen.

Men til tross kaos, venting og liv laga burger, så var vi glad og fornøyd da vi gikk.

Måten servitørene klarte å holde hodet kaldt i alt dette kaoset, og fortsatte gjøre jobben sin med ett smil gjorde at dette besøket gikk fra 2-4 stjerner. Selv de som så ut som de hadde sin første uke i resturantbransjen.

Jeg vil gjerne tilbake en dag de ikke er så travel, for å se hvordan det egentlig er der.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Leylaaandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeirEnes, Owner på Elins Matgleder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding. Juli har vore ekstremt travel for oss. Me håpar du vil koma tilbake for ei god matoppleving ein dag det ikkje er like travelt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2020 via mobile enheter

Steder hadde koselig interiør. Serveringen var rotete og maten var kjedelig. Burgeren var ramsalt, pizzaen var understekt.
Prisen stod på ingen måte istil til kvaliteten på maten.
Velg noe annet

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Elins Matgleder, så også på

 
Rosendal, Kvinnherad
 

Har du vært i Elins Matgleder? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.