Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Baroniet Rosendal på
fra USD 155,88
Mer informasjon
fra USD 2 420,71
Mer informasjon
fra USD 3 967,73
Mer informasjon
Anmeldelser (179)
Filtrer anmeldelser
179 resultater
Vurdering fra reisende
88
61
19
5
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
61
19
5
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 179 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vært på baroniet gjentatte ganger. Synes som alltid det er litt dyrt med 100kr for å gå rundt i hagen, men har forståelse for at en slik hage koster sitt å vedlikeholde. Kommer nok igjen da det er fine omgivelser å gå tur i.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, marteid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Etter drøye 20 år besøkte vi Baroniet en lørdag i juli. Eneste forskjellen fra da til nå, var at hovedbygningen var stengt pga coronaen. Det var litt trist, men ikke noe å gjøre med Anlegget er fantastisk flott, rosehagen i full blomst, nydelig klippende plener mv. En annen forskjell på drøye 20 år var at trærne var blitt enda litt større og tettere emnn sist. Håper at hovedbygningen igjen blir en del av opplevelsen. Anbefales på d varneste.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

For et fantastisk flott sted så godt gjemt! Vi besøkte stedet en nydelig sommerdag og hagen var helt fantastisk flott! Rosene blomstret vakkert! Vi så en film om stedets historie, fikk dessverre ingen omvisning pga. korona, men det var helt i orden. Kafeen tilbød deilig bakst og vi følte at vi var i en annen tid da vi inntok kake og kaffe i drivhuset! Stedet anbefales sterkt! Det MÅ oppleves!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, hannepanneno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Endelig ble det tid til å besøke dette fantastiske stedet. Desverre var slottet stengt, men en fin film ble vist i avlsgården som en god erstatning. Hage og parkanlegget er vakkert og spennende..orangeriet/kafeen likeså. God mat og drikke samt muligheter for kjøp av gaver.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Lilleba05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig lite slott med en fantastisk fin hageingen info ang at slottet ikke var åpent nede på parkeringsplassen som var et lite minus! Men ellers anbefaler jeg å besøke slottet

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser