Bergen - Rosendal helgedag rundtur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Baroniet Rosendal på
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Baroniet i Rosendal består av et vakkert stein-/murhus som er omkranset av av en usedvanlig vakker og velstelt hage med nytteplanter om blomster. Det ligger godt skjermet for vær og vind.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Kjeros
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vært på baroniet gjentatte ganger. Synes som alltid det er litt dyrt med 100kr for å gå rundt i hagen, men har forståelse for at en slik hage koster sitt å vedlikeholde. Kommer nok igjen da det er fine omgivelser å gå tur i.

2  Takk, marteid
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Etter drøye 20 år besøkte vi Baroniet en lørdag i juli. Eneste forskjellen fra da til nå, var at hovedbygningen var stengt pga coronaen. Det var litt trist, men ikke noe å gjøre med Anlegget er fantastisk flott, rosehagen i full blomst, nydelig klippende plener mv. En annen forskjell på drøye 20 år var at trærne var blitt enda litt større og tettere emnn sist. Håper at hovedbygningen igjen blir en del av opplevelsen. Anbefales på d varneste.

1  Takk, Terje R H
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

For et fantastisk flott sted så godt gjemt! Vi besøkte stedet en nydelig sommerdag og hagen var helt fantastisk flott! Rosene blomstret vakkert! Vi så en film om stedets historie, fikk dessverre ingen omvisning pga. korona, men det var helt i orden. Kafeen tilbød deilig bakst og vi følte at vi var i en annen tid da vi inntok kake og kaffe i drivhuset! Stedet anbefales sterkt! Det MÅ oppleves!

1  Takk, hannepanneno
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Endelig ble det tid til å besøke dette fantastiske stedet. Desverre var slottet stengt, men en fin film ble vist i avlsgården som en god erstatning. Hage og parkanlegget er vakkert og spennende..orangeriet/kafeen likeså. God mat og drikke samt muligheter for kjøp av gaver.

1  Takk, Lilleba05