Flott konsert. 3 retters i Baroniet, drivhuset ikke så. Oversauset, smakløs mat. Ellers nydelige omgivelser. Vakker hage.
Historisk flott sted. Dessverre må en nå betale for å komme inn på området. Hyggelig å gå i hagen, men en dyr tur.
Kos å ta seg en kaffe der også, men skygg unna kakene. De er dyre og helt uspiselige. Det er det verste jeg har opplevd av kaker.
Det blir feil å si at dette er dårlig, men ut ifra hva man forventer seg ble dette en stor skuffelse. Selve slottet var på ingen måte imponerende og fine hager kan man se andre studer uten at man må betale 100 kr/pers. Denne severdigheten ville jeg styrt klar av og heller brukt tiden på eksempelvis Fjellhaugvatn som virkelig er en opplevelse.
Et flott parkanlegg som hadde både sol og skygge. Vakre roser men ellers mange andre planter, grønnsaker og urter. Rent og ryddig overalt. Et selvsagt must når man er i Rosendal
Rolig og fint hageanlegg med flotte trær og mange rosebed og andre bed. Dessverre var vi dor tidlig på året til å oppleve full flor men interessant film om stedet ble vist
Baroniet var stengt, men hygget oss i hagen. Høstfarger var kommet, og fortsatt noen roser å lukte på i hagen