Bergen - Rosendal helgedag rundtur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Baroniet Rosendal på
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Historisk flott sted. Dessverre må en nå betale for å komme inn på området. Hyggelig å gå i hagen, men en dyr tur.
Kos å ta seg en kaffe der også, men skygg unna kakene. De er dyre og helt uspiselige. Det er det verste jeg har opplevd av kaker.

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, RoyM1022
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Det blir feil å si at dette er dårlig, men ut ifra hva man forventer seg ble dette en stor skuffelse. Selve slottet var på ingen måte imponerende og fine hager kan man se andre studer uten at man må betale 100 kr/pers. Denne severdigheten ville jeg styrt klar av og heller brukt tiden på eksempelvis Fjellhaugvatn som virkelig er en opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Morten W
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Et flott parkanlegg som hadde både sol og skygge. Vakre roser men ellers mange andre planter, grønnsaker og urter. Rent og ryddig overalt. Et selvsagt must når man er i Rosendal

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Hans T
Anmeldt 16. mai 2021 via mobile enheter

Rolig og fint hageanlegg med flotte trær og mange rosebed og andre bed. Dessverre var vi dor tidlig på året til å oppleve full flor men interessant film om stedet ble vist

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, 580karib
Anmeldt 10. oktober 2020 via mobile enheter

Baroniet var stengt, men hygget oss i hagen. Høstfarger var kommet, og fortsatt noen roser å lukte på i hagen

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, 645livt