Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 125
TravelocityUSD 125
Orbitz.comUSD 125
TripadvisorUSD 125
ZenHotels.com
FindHotel
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
101 resultater
Vurdering fra reisende
32
40
18
6
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
40
18
6
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 101 anmeldelser
Anmeldt 25. mai 2021 via mobile enheter

Sjarmerende sted med ypperlig service. Perfekt å kombinere overnatting og servering på dette stedet, sammen med toppturer!

Betjening er behjelpelig med tips til gode turmuligheter. Til slutt vil jeg si at det var nydelig å avslutte dagen med uteservering til nydelig utsikt.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, reiselystvestlending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2021 via mobile enheter

Helt sentralt, suveren beliggenhet og et hotell med særpreg og sjarme. Lekkert pusset opp så her bar det både gammelt og nytt preg. Veldig hyggelige uteplasser og restaurant i 1 etg. Nydelig frokost. Du kan bestille rom med eller uten bad. Vi bestilte med men det er i frostet glass og lite privat så neste gang blir det ikke med bad. Eneste som trakk ned

Romtips: Hvis du ikke liker å være på badet med godt innsyn og ikke noe lydisolering til do og dusj så bestill med dusj og do i gangen i stedet
Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2021 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng på 4 som overnattet en natt etter å ha gått folgefonna på lang.

Hyggelig mottagelse da vi ankom hotellet nokså slitne lørdag kveld. God treretters middag og deilig frokost med stort utvalg.

Enkle rom med dusj og do på gangen. Noen av rommene kunne trengt litt oppgradering. Dusj-fasilitetene var bra.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 572ingunns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Rosendal turisthotell har bøtter av sjarm og sjel! Slike overnattingsstader er ikkje perfekte og plettfrie, heller ikkje dette hotellet. Men ein kjem til ein stad der ein vert teken godt imot og kjenner seg velkomen. Alle som jobba på hotellet gjorde kva dei kunne for at me som gjester skulle få eit godt opphald.
Sjå vedlagde bilde av solnedgangen ein septemberkveld i Rosendal. Heldige var me, som etter ein lang dag med fottur i fjellet, fekk sitja på denne hotellaltanen og følgja solnedgangen!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ttyss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2020

Et gammelt hotell med sjarm og god service. Bodde i topp etasjen med eget bad . Fine nye rom. Spiste god middag i restauranten , Det er mange fine dagsturer rundt hotellet og fjell for de som vil på tur.

Romtips: obs det er rom med eget bad og og noen rom med bad på gangen
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, SonjaV813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ove Hillesland, Daglig leder på Rosendal Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding det setter vi stor pris på.
Mvh.OveH

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser