Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchbesøk”
Anmeldelse av Snikkeriet

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Snikkeriet
Vurdert som nr. 7 av 9 Restauranter i Rosendal
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020

Vi var litt sulten etter noen timers sjøreise, og landet på Snikkeriet. Fikk servert fantastiske burgere og lokalt øl. Kjempefornøyd med både mat og serveringspersonale så vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, vidarkristiansen57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 23 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2019

Maten er tålig bra, men servicen er under enhver kritikk. Man vet aldri helt når dette steder er åpent eller stengt, og rydding av bord virker det som om gjestene selv må ordne. Her bør man legge om kursen og satse på pizza og øl.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Fjellmannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Her stenger de kjøkkenet for mat og is når folk kommer som mest sulten med åpen lommebok på dør. Og da snakker vi beste sendetid. Servicen er også best om du rydder bordet selv. Greit som pub.

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, 251sveinunge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

Det er et koselig sted å spise lunsj på. Maten var helt i orden. Vi spiste "tradisjonsmat", stekt pølse med kolerabistappe.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, elwahlst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2016

I dag 30. Juni 16 spiste jeg Øret, med stekte potetbåter, gulerot, kål, rømmedressing, det er noe av det beste jeg har fått på en kaffe, servert av en meget blid og serviceinnstilt dame. Jeg kommer tilbake, vær sikker. Pris 130 kr. På "når var du her sist" satt jeg Juli 2015, men det er sikker 3-4 år siden, hadde ikke noe valg på det.

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Per U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Snikkeriet, så også på

 

Har du vært i Snikkeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din