Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat ”

Martha Meidell Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 9 Restauranter i Rosendal
Beskrivelse: Velkommen til historiske Rosendal Turisthotell frå 1887 som ligg i hovudgata gjennom Rosendal sentrum, vis a vis hurtigbåtkaien.  Frå hotellet er det ca. 15-20 min spasertur til Baroniet Rosendal. Restauranten Martha Meidell kan tilby alt frå småretter til gourmentmåltider. Ein kan leige heile hotellet for kurs/seminar/bryllup og liknande. Hotellet har 14 rom med til saman 29 sengeplassar, og mange av romma har fjordutsikt. Alle rom har eigen vask, mens bad og toaletter fins på gangen. Etter middagen kan ein trekke ned i underetg. Til vinkjellaren Gjesten, der kan man slappe av i en hyggelig atmosfære med eit godt tilbud frå vinkartet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til historiske Rosendal Turisthotell frå 1887 som ligg i hovudgata gjennom Rosendal sentrum, vis a vis hurtigbåtkaien.  Frå hotellet er det ca. 15-20 min spasertur til Baroniet Rosendal. Restauranten Martha Meidell kan tilby alt frå småretter til gourmentmåltider. Ein kan leige heile hotellet for kurs/seminar/bryllup og liknande. Hotellet har 14 rom med til saman 29 sengeplassar, og mange av romma har fjordutsikt. Alle rom har eigen vask, mens bad og toaletter fins på gangen. Etter middagen kan ein trekke ned i underetg. Til vinkjellaren Gjesten, der kan man slappe av i en hyggelig atmosfære med eit godt tilbud frå vinkartet.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god atmosfære. Rask servering. Oksegryte som hjemmelaget. Smakte alle dessertene. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Toremoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 36 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2019

Fantastisk god mat med lokale råvarer. Laks i forskjellige varianter ble vinneren. Veldig god og personlig service i koselige omgivelser. Anbefales !

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ChristineFoRas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og topp service. Spiste tre velsmakende middager - tre retter. Gode viner til helt OK pris.

Dato for besøk: august 2019
Takk, hcbryn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Prisnivået ligger i øverste klasse, men kvaliteten på maten ligger dessverre på et helt annet nivå. Styr unna dette stedet om du ønsker et kvalitetsmåltid.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Fjellmannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte fiskesuppe og fikk ei merkelig greie. Såg ut som ertesuppe. Bestod av erter, røykt fisk og poteter.pluss? En stor skuffelse. Fikk laks som erstatning. Den var god. Kokken burde tatt seg en tur til Geir Skeie på Stord og lært litt om fiskesuppe.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, gunvoro361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ove H, Eier på Martha Meidell Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Hei og takk for tilbakemelding. Vi har ny kjøkken sjef i år (2019) fra Frankrike. Han lager sin fiskesuppe på `Provencial` måte, mye smak av fisk (base med kraft kokt på `rester` av fersk fisk). Han tilfører selvfølgelig suppen med andre indrigenser en det vi er vant med i Norge. Han lager ikke `kremet` fiskesuppe med fløte, philadelfiaost, smør etc., type Bergensk Fiskesuppe fra Toro. Fiske suppe fra Middelhavslandene blir ofte laget på vår kjøkkensjefs måte, den passer kanskje ikke for alle nordmenns ganer. Det var jo fint at vår servitør ordnet en ny rett til deg fordi du ikke likte den du bestilte først. Det er de instruert til fra oss i ledelsen, men innenfor rimelighetens grenser.
Jeg har spist fiskesuppen til Geir Skeie på hans restaurant på Stord,...………..Tjaaaaa! Vi har alle forskjellige ganer.
Mvh. OveH - Rosendal Turisthotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Martha Meidell Restaurant, så også på

 
Rosendal, Kvinnherad
 

Har du vært i Martha Meidell Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din