“Fin beliggenhet, trange rom”
Anmeldelse av Rosendal Fjordhotel

Rosendal Fjordhotel
Vurdert som nr. 5 av 12 Restauranter i Rosendal
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved fjorden. Hvis du har hund, blir du henvist til sidefløyen. Rommene der er så små og trange at de burde vært solgt som enkeltrom. Middagen var enkel, men prisen var dobbel. Frokosten var bra. Tiltak i koronatiden var forbilledlige. Hyggelig betjeningc.

Takk, Kjeros

Anmeldt 31. juli 2019

Hotellet ligger med fjorden, rommene har enten utsikt mot fjorden eller majestetiske fjell. Rommene med utsikt til fjorden har balkong eller terrasse. Fine, store rom, veldig gode senger. Baderommet er enkelt og greit. Hotellet har restaurant, servere lunsj og middag. Dagens rett var veldig god, 3-retters middag kostet under 400 kr. Både ute- og inneservering. Stor gressplen. Liten strand rett ved hotellet. Stille. Kort vei til Barroniet og steinparken. Hotellet anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, ReginaSilvana
Anmeldt 18. juni 2019

Har spist her én gang. Maten kom fort, smakte godt og var akkurat passe stekt. God porsjon, så ble god og mett. Personalet på hotellet er veldig hyggelige.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, vegardtu
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Vi var på vei hjem etter en ukes rundreise i Danmark-Sverige-Norge. Da vi ikke ville være hjemme før på kvelden, valgte vi å ta middagen her. Vi kom litt tidlig til middag, men vi fikk bestilt en kyllingsalat med mango. Den var god. Service bra. Jeg har bodd mange ganger her, så jeg kjente til hva de var god for på matfronten. Sviktet ikke denne gangen heller. Betalte NOK 650 for to kyllingsalater. Synes det er litt drygt (vi drakk vann).

1  Takk, AndersZorn
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde et meget fint rengjort rom i 3.etg. med havutsikt, den fine terrassen var imidlertid ikke full av løv da vi overtok rommet, men etter telefon til resepsjonen ble dette raskt ordnet av en meget hyggelig dame. Frokosten på hotellet er meget bra, her er det meste av det beste, og spesielt vil jeg fremheve det gode brødet. Vi spiste middag i den flotte restauranten på hotellet første kvelden. Vi har spist her flere ganger tidligere, og aldri blitt skuffet. En service innstilt og sprudlende dame tok i mot bestillingen vår. Vi hadde hver sin forrett, gratinert krabbe og fiske suppe. Krabben smakte godt, men fiskesuppen var langt fra den beste jeg har smakt. Hovedmåltidet ble lamme Carré etter anbefaling fra servitrisen, og det ble en liten nedtur. Det var rikelig med mat og gode grønnsaker til, men lamme Carré'n var ikke av beste kvalitet. Den smakte for såvidt ok, men var rett og slett litt seig. Hotellet har en flott beliggenhet med en vakker have ned mot sjøen. Egen brygge og badeplass er der. Rosendal er jo en nydelig plass, og folkene som bor inne i denne vakre bygden er svært imøtekommende og hyggelige. Anbefales, og vi kommer nok igjen.

Takk, Arild99

Reisende som så på Rosendal Fjordhotel, så også på

Rosendal, Kvinnherad
Rosendal, Kvinnherad

Har du vært i Rosendal Fjordhotel? Del dine erfaringer!