Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag langs vegen”

Thai Smile Cafe og Take Away AS
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Alvdal
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Stakk innom på biltur mellom Oslo og Trondheim for middag. Kjapp levering og smakfull mat til en grei pris, anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Andersreitlo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 69 anmeldelser

Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Hyggelig og god service og god mat. Vi kom 10 minutt før stengetid, med det var ikke noe problem i det hele tatt.

Dato for besøk: september 2019
Takk, ViktorV_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Ikke mange spisesteder gjennom Østerdalen, men denne veier opp for det! Superblide damer som møter deg når du kommer inn! Green curry med scampi eller kylling, veldig smakfullt. Men velger medium minus i styrke neste gang

Dato for besøk: august 2019
Takk, anitalilliana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Både mat og personale gjorde dette til en fantastisk middag på veien hjem til Oslo. Friske grønnsaker servert i smakfullesauser og passe stekt/kokt scampi og kylling. Her får man mye igjen for pengene!

Dato for besøk: august 2019
Takk, kristianm187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Beste måltidet jeg har hatt mellom Oslo og Trondheim. Kan anbefales pga smak på mat, rent og hygenisk og god stemning. Flott med antibac på toalett sammen med såpe!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Iren-M-G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Smile Cafe og Take Away AS, så også på

Alvdal, Alvdal kommune
Tynset, Tynset kommune
 

Har du vært i Thai Smile Cafe og Take Away AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din