Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Thai Smile Cafe og Take Away AS
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Alvdal
Prisklasse: USD 3 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020

Måtte vente en stund på maten. Men absolutt verdt det. Passe sterk og maten var nylaget og smakte godt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ojsns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NunN27, Owner på Thai Smile Cafe og Take Away AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for det. Beklager for at dere måtte vente i lang tid. Vi har mange nye ansatt. Velkommen igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 90 anmeldelser

Anmeldt 4. mai 2020

Denne lille Thairestauranten midt i rundkjøringen er en liten perle. Blide og imøtekommende innehavere. Maten smaker fortreffelig. Må bare innom hver gang jeg kjører forbi. OBS. Nå som det er korona er det ikke bespisning inne og det er heller ikke kundetoalett. Bruk WC på shell og spis i bilen.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NunN27, Owner på Thai Smile Cafe og Take Away AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for god tips. Jeg er helt enig når det gjelder korona selv om jeg har forsøkt å kontrollere alt mulig og har skaffet alkohol for alle. Det er bra at du tar hensyn med situasjonen. Men noen gjør ikke det, og ble irritert når vi minne dem om dette. Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2020

Det er en liten restuarant, snedig beliggenhet, omtrent i midt i rundkjøringa ved Aukrustsenteret i Alvdal!

Super mat, og utrolig hyggelig og hjelpsom betjening! Ta turen innom, eller bestill take away.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, elseaustbergb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Dette blir fast stoppested mellom Trondheim og østlandet fremover! Fantastisk god og autentisk thaimat

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 276ingridn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Vi må alltid innom Thai Smile Cafe når vi er på vei nordover. Personalet møter deg i døra med et stort smil og ønsker deg velkommen! Vi har spist mange forskjellige retter på Thai Smile, men Pad Thai og Pad Prew-wan med scampi alltid en innertier! Ungene liker maten like godt som vi voksne. Vi gleder oss til neste tur nordover! Anbefales på det sterkeste dersom du liker thaimat! Gode smaker og rause porsjoner.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 830ElisabethM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Smile Cafe og Take Away AS, så også på

Alvdal, Alvdal kommune

Har du vært i Thai Smile Cafe og Take Away AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din