Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var en gjeng på 9 stk som”

Thai Smile Cafe og Take Away AS
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Alvdal
Prisklasse: USD 3 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 9 stk som var innom, det tok lang tid å få maten. Den ene retten var så sterk at smaksløkene ble helt hemmet.
Alle retter veldig fornorsket.
De manglet en del ingredienser og ga ikke alle beskjed, slik at retter ikke ble som forventet.
Den av oss som fikk siste rest av biffkjøtt som var igjen sa vi var heldig som hadde kylling, for biffkjøtt var veldig seigt.
Kommer nok ikke igjen

Dato for besøk: august 2020
Takk, Unnlis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NunN27, Owner på Thai Smile Cafe og Take Away AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei, Tusen takk for tilbake melding. Jeg beklager for at dere opplevde slik. Jeg har ansvar for alt som skjedde hos Thai Smile Cafe’, og tar alle kommentar her. Jeg skal gjøre det bedre for alle kunde. Mvh...Nun Solvang/eier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 92 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Greit om enn noe lite lokale. Pluss for å ta når dette skrives, pågående pandemi på største alvor. Grei mat og rause porsjoner og personalet er trivelige og smiler bokstavelig talt. Slikt er nesten like viktig som maten !

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NunN27, Owner på Thai Smile Cafe og Take Away AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for kommentaren Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Måtte vente en stund på maten. Men absolutt verdt det. Passe sterk og maten var nylaget og smakte godt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ojsns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NunN27, Owner på Thai Smile Cafe og Take Away AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for det. Beklager for at dere måtte vente i lang tid. Vi har mange nye ansatt. Velkommen igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2020

Denne lille Thairestauranten midt i rundkjøringen er en liten perle. Blide og imøtekommende innehavere. Maten smaker fortreffelig. Må bare innom hver gang jeg kjører forbi. OBS. Nå som det er korona er det ikke bespisning inne og det er heller ikke kundetoalett. Bruk WC på shell og spis i bilen.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NunN27, Owner på Thai Smile Cafe og Take Away AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for god tips. Jeg er helt enig når det gjelder korona selv om jeg har forsøkt å kontrollere alt mulig og har skaffet alkohol for alle. Det er bra at du tar hensyn med situasjonen. Men noen gjør ikke det, og ble irritert når vi minne dem om dette. Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2020

Det er en liten restuarant, snedig beliggenhet, omtrent i midt i rundkjøringa ved Aukrustsenteret i Alvdal!

Super mat, og utrolig hyggelig og hjelpsom betjening! Ta turen innom, eller bestill take away.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, elseaustbergb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Smile Cafe og Take Away AS, så også på

Alvdal, Alvdal kommune

Har du vært i Thai Smile Cafe og Take Away AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din