“Sultne etter en tur på Aukrustsenteret”

Nye Thai Smile Take Away As
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Alvdal
Anmeldt 8. september 2020

Litt overrasket over prisnivået, vi har spist mer autentisk og rimeligere andre steder, men grei mat, ikke helt som forventet. Smilende betjening er alltid et stort pluss

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ExoticTravelTom
NunN27, Owner på Nye Thai Smile Take Away As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2020

Tusen takk for kommentaren. Vi setter stor pris for det. Dette hjelper oss for å utvikle oss dere.🙏🏻😃

Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Ramlet over dette stedet med en tilfeldighet på reise ,ble svært positivt overrasket når vi kom inn, godt med folk og fikk den gode Thailandske følelsen når man kom inn, hyggelig mottagelse, fikk bestilt mat 3 personer 3 retter. Siden vi har spist thaimat i alle år og vært i Thailand 20 ganger føler man seg litt trygg på hva man liker så da ble det 2 pad thai kylling og en med marinert kylling spyd, det begynte med at det tok god stund å få maten og når vi endelig fikk den var skuffelsen total ... Aldri før i min levetid har man smakt verre pad thai, her fikk vi kylling og nudler som smakt kun fisk..jeg har spist pad mye rundt forbi i hjem og utland men aldri før har den smakt kun fisk,et hint av fiskesaus ja,men aldri kun dårlig fisk. Uansett vi klaget på dette og ble da møtt med lite vennlighet, isteden å høre på kunden som klager velger de å gå rundt i lokalet å høre om andre var misfornøyde med sin pad,som minst en person til var ,men ble bare led bort, etter en stund oppfattet de at vi ønsker ny mat og vi kunne da motvillig få dele 1 rett på 2 personer. Som vi følte vi bare måtte si ja til etter mye oppstyr. vi fikk da en halv panang og kompisen min fikk noe annet halv porsjon på bordet ,hvor vi blir overvåket av sjefen helt til vi sa oss fornøyd med smaken på denne halve retten, når vi skulle dra var det plutselig ingen som kunne norsk eller ønsket å si hade til oss ,, en spennende opplevelse å betale nærmere 700 kr for 2 thai retter med drikke.. så har du lyst på thaimat,finn en annen plass hvor smaker er god og thai smilet er på plass selv om du skulle kommenter noe!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, christerv2016
Nun N, Owner på Nye Thai Smile Take Away As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2020

Beklager så mye at dere opplevde slik hos oss. _/\_ Beklager for at vi ikke kunne vise fram at vi var vennlig og hadde dårlig samvittighet. Det gjør dere misforstod oss....DETTE VAR MIN SKYLD. :-( .Jeg er lei meg, og vil gjøre det bedre...
Jeg inviterer dere å komme spise hos oss en gang til når dere skal forbi oss neste tur. IKKE VAR REDD. :-)
Vi bestandig tar hensyn til kunde på både positiv og negativ. Vi er oppmerksom til å ta i mot klaginger og kommentarer. Det er vanskelig at alle kunde skulle fornøyd med matene våre da folk er forskjellige. Men vi håper uansett at kundene våre skulle fornøyde med maten....Med ærlighet vi bestandig spører kunder rett etter kunder har smakt maten, om hvordan det er med maten for at vi skulle lage eller blande maten på nytt slik at kunde kunne spise og være fornøyd...
Kan jeg få lov å forklare dere litt mer her om hva vi mente og hva det var på vår side...MIN MÅL ER AT KUNDE FÅR GOD MAT OG BLIR METT MED RIMELIG PRIS...For smaken av PadThai som dere syndes at det var fisk smakt, er den en av poppulært retter hos oss. For at jeg skulle finne ut hva som var GALT med maten måtte jeg undersøke ved å gå rundt og spurte de andre som spiste PadThai også. Selv om det var ikke jeg som laget matene til dere, men uansett det skulle være samme smak da vi brukte samme hjemmelagt saus som vi laget selv...Jeg som var den andre personen som kom til dere og hørte klagingen. Du spurte meg at ''er dette PadThai eller fisk rett'', og du ville at vi lage PadThai til dere igjen. Jeg var helt sikkert at dere skulle få samme smakt som dere fikk og ikke likte. For ordens skyld tilbød jeg dere å spise de andre retter som er mest kjøpt hos oss. JA, jeg tilbød dere halv person hver da jeg trodde at det var på grunn av dere likte ikke maten vår og det var ikke vår skyld. Men dere ville ha forskjellige retter. Uansett jeg selv laget 2 forskjellige retter til dere som var nesten som en vanlig porsjon. Igjen, jeg måtte passe på at dere er fornøyd med matene eller ikke. _/\_ BEKLAGER FOR AT DETTE GJORDE DERE FØLTE DERE BLE OVERVÅKET. _/\_
Prisen var ikke stemmer som du skrev her...Jeg har sjekket dere betalte 574,- for drikke (3x39), kyllingspyd (79) og PadThai (2x189)...Hvis dere har betalt mere enn denne prisen så var det galt med ekspeditøren. Dere kan vise meg og få overbetalt tilbake...Vi bor på liten bygda og fikk kjøpt ingredienser dyrere enn de som bor i byen. Jeg kan si at prisen vår ikke dyrere enn de andre rundt oss. :-)
Tilslutt må jeg si til deg at JEG og en ansatt har sagt ''HA DET BRA'' til dere, men vi fikk ikke noe ord tilbake. Dette trodde vi at dere fikk ikke med dere.......Jeg er takknemlig uansett.....Vi har lært mer fra dere og vi tar med oss hva dere mener.....Med vennlig hilsen, Nuntawadee Solvang (Eier/daglig leder) _/\_ :-):-):-)

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 9 stk som var innom, det tok lang tid å få maten. Den ene retten var så sterk at smaksløkene ble helt hemmet.
Alle retter veldig fornorsket.
De manglet en del ingredienser og ga ikke alle beskjed, slik at retter ikke ble som forventet.
Den av oss som fikk siste rest av biffkjøtt som var igjen sa vi var heldig som hadde kylling, for biffkjøtt var veldig seigt.
Kommer nok ikke igjen 🙄

Dato for besøk: august 2020
Takk, Unnlis
NunN27, Owner på Nye Thai Smile Take Away As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei, Tusen takk for tilbake melding. Jeg beklager for at dere opplevde slik. Jeg har ansvar for alt som skjedde hos Thai Smile Cafe’, og tar alle kommentar her. Jeg skal gjøre det bedre for alle kunde. 🙏🏻 Mvh...Nun Solvang/eier

Anmeldt 18. juli 2020

Greit om enn noe lite lokale. Pluss for å ta når dette skrives, pågående pandemi på største alvor. Grei mat og rause porsjoner og personalet er trivelige og smiler bokstavelig talt. Slikt er nesten like viktig som maten !

1  Takk, RunarF7

Tusen takk for kommentaren🙏🏻😄 Velkommen igjen.

Anmeldt 15. juli 2020

Måtte vente en stund på maten. Men absolutt verdt det. Passe sterk og maten var nylaget og smakte godt.

Takk, Ojsns

Tusen takk for det. Beklager for at dere måtte vente i lang tid. Vi har mange nye ansatt. Velkommen igjen🙏🏻😄

Reisende som så på Nye Thai Smile Take Away As, så også på

Alvdal, Alvdal kommune

Har du vært i Nye Thai Smile Take Away As? Del dine erfaringer!