Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke matservering bare samling av random ting”
Anmeldelse av Søberg Gård

Søberg Gård
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Alvdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Basert på anmeldelser her stoppet vi innom Sørum gård for å spise lunsj. ble skuffet da de ikke hadde noe servering. Kjøpte med noen lakris som var laget i Oslo og noen pølser fra Skjåk. Ikke så veldig lokalt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kristianaak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 7 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2020

Dette er et skjult skattekammer som bør oppleves! Det er ikke stort i areal, men inneholder desto mer inne i lokalene. Det rommer både utsalg av flotte, kunstferdige lys, det er salg av kortresit mat og drikke, det er kafe med kaffe og kaker, og ikke minst er det flotte lokaler hvor historien "sitter i veggene". Vi dumpet innom, litt tilfeldig, og fikk en kjempefin omvisning av hyggelig vertskap, og fikk kjempegod service. Stort og fint festlokale som leies ut. Skal definitivt tilbake dit. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Randi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med flotte gaver, lys, kortreist mat og drikke. Delikate lokaler og stilfull innredning. Føler seg velkommen da vertene er superkoselige og hjelpsomme. Egen avdeling for tema jul. Må tilbake

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Her er det et kjempe sted for oss som liker lys og lokal mat og drikke. Betjening er veldig trivelig og hjelpsom. Jeg vil anbefale stede for alle som har anledning til å besøke stedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, solveigfja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Lørdagsbesøk, hyggelig gårdstun med utsalg al lys, øl, oster mm. Mye godt i hyllene. Salg av is. Anbefales en stopp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gerry66hamar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Søberg Gård, så også på

 

Har du vært i Søberg Gård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.