Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 151
TripadvisorUSD 147
Hotels.com
eDreams
Travelocity
FindHotel
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
4
10
26
23
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
10
26
23
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 73 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Dårligste kro-opplevelsen jeg har hatt på lange tider. En i følget bestiller laks, får senere beskjed om at dette ikke er tilgjengelig likevel. Javel. Hun bestiller så kjøttkaker. Disse kommer straks, dog med tyttebærsyltetøy slengt på en middagstallerken ved siden av, som er en litt merkelig presentasjon. Venter deretter 50 minutter på at de andre på samme bestilling skal få mat, heller ingen andre i lokalet får mat i mellomtiden. Da får vi ishavsrøye, selv om vi helt tydelig har bestilt entrecôte. Vi har dessverre ikke sjekket kvitteringen ved bestilling, der det riktignok er slått inn fisk, men i vår ordre var det ingen tvil. Nabobordet sender oss medfølende blikk, men vi møter ingen forståelse for situasjonen av et bryskt personale. Vi er vanligvis joviale kunder og tar til takke med fisken, med ok humør, men da fisken også viser seg å være stekt så hardt at den knapt er spiselig, og grønnsakene er underkokte på innsiden, dvaske på utsiden og svært udelikate etter gjentagende oppvarming, da gir vi opp. Hit skal vi ikke tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, johannev0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Sjarmen er borte ved dette stedet etter oppussinga. Har overnatta og spist her flere ganger tidligere og vært veldig fornøyd med atmosfæren og maten. Men bortsett fra at personalet er hyggelige og hjelpsomme (men så overarbeidet ut), er det lite som trekker mot en gjenvisitt. Dyr mat, dagens rett som vi bestilte var langt i fra rykende varm. Pølse med litt pomfri til ungene for i underkant av 100 kr. Ingen friske grønnsaker, og generelt lite smak i det hele tatt. Det er rent og ordentlig på rommene, og gode senger. Men denne gangen sov vi dårlig fordi det er lytt imellom, og mye aktivitet på naborommene og i gangene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Roedkaal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020

Ikke særlig familievennlige priser og mitt inntrykk er at maten heller ikke var dagsfersk. 75 kr for et horn og 99 kr for ei tynn loffskive med pålegg. Stopper ikke her flere ganger
Hvis prisene skal være høye, har man store forventninger til maten..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VicNik82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2020

Skulle få buffe, men dette var en stor skuffelse. Noe kjøttpuddinglignende med en vassen smak, og snitsel som var tørr og kremert. grønnsakene var steinharde og smakløse. Bernaisesaus som smakte som toro posesaus, nesten som såpe. Det eneste som var positivt var båtpotetene

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, hugbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Har vært her flere ganger på tur fra Trondheim til Oslo. God mat og greie priser. De har også et eget lekehjørne for barn som har sittet for lenge i bilen. Noe som gjør denne plassen svært aktuell dersom du reiser med små barn. Lyse og romslige omgivelser og rene og pene fasiliteter. God service. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jensgs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser