Terje J
64.9 km fra Frich's Alvdal
64.4 km fra Frich's Alvdal
Se flere hoteller i Alvdal
Anmeldt 25. oktober 2023

Jeg er innom her nå og da på grunn av den store ladeparken utenfor, men jeg bruker minst mulig penger. Grunnen er at prisnivået på mat og drikke er helt hårreisende. Nå på siste besøk kom regningen på over 200 kroner, for en pakke Vestlandslefsa, en plastinnpakket sjokolademuffin, en kopp varm sjokolade fra automat, og en kopp traktekaffe. Men da slipper man i det minste å betale 10 kroner for toalettbesøk.

Maten ser god ut, og personalet er hyggelig. Så med et mer edruelig prisnivå hadde vi nok lagt middagen hit.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, 102jonash
Anmeldt 9. oktober 2023 via mobile enheter

En av de dyreste matstedene jeg har besøkt. 133 kr for en halvliter pils og matpriser som på Aker brygge i Oslo. Kassadama med sigaretten bak øret og som hentet varme glass til øl. Dette var en gedigen nedtur. Her stopper folk for å lade elbilen og blir nesten nødt til å bruke penger på dyr mat og drikke

Dato for oppholdet: oktober 2023
1  Takk, Captain3054
Anmeldt 6. september 2023 via mobile enheter

Hva skal man si, dette var dyrt og smakte ikke godt. Håper de tar seg til all kritikk og endrer seg til det bedre, dette var en gang en kjempe flott veikro med god mat. Terningkast en denne gang på grunn av maten, fritert, tørt og smakløst. Vi klarte dessverre ikke spise opp alt, til tross for at en rett kostet 300kr+++

Romtips: Jafs eller bensinstasjonen er et bedre alternativ og billigere
Dato for oppholdet: september 2023
1  Takk, kennethmonsen
Anmeldt 4. september 2023 via mobile enheter

Spiste her på vei hjem fra Oslo. Meget gode elgkarbonader og viltsaus(dagens middag). Fikk ingen grønnsaker til, det savnet jeg. Alle andre var også var fornøyd med maten, rause porsjoner og gode grønnsaker (ferske grønnsaker som ikke var overkokt). Litt dyrt til og være "kro".
Kaffe og dessert følger med dagens middag, det var bonus. Alt i alt veldig fornøyd ☺️

Romtips: Bestill gjerne dagens middag
Dato for oppholdet: september 2023
Takk, siljekatrinea
Anmeldt 20. august 2023

På ferieturen til Nord-Norge spiste vi middag på Frich’s både på vei nord og sør. Dagens middag smakte godt og porsjonene var rause. God service og generelt godt utvalg av matretter, både varme, kalde og smørbrød. Lyse og luftige lokaler.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Elisabeth K