Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 18. juli 2022

For et nydelig sted. Flott restaurert hotellbygning og koselig hage. Rommene og sengene var topp. Fantastisk middag og frokost. Veldig god service fra hyggelige eiere av hotell. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Tone F
Anmeldt 24. mai 2022

Steien Hotel, som åpnet nyrenovert i 2021, har blitt en vakker hotellopplevelse i Alvdal. En imponerende renovering har gitt hotellet, som er fra 1878, en ny storhetstid tipper vi! Mye av det som var har gjenoppstått med vakre detaljer. Det er en opplevelse og rusle rundt på hotellet! Fine og varierte rom med gode senger, koselig spiserom og salonger. Vertskapet tok oss godt i mot og var smilende tilstede under oppholdet. God frokost og middag, fint dekket og presentert. Hotellet passer perfekt når man ønsker " det lille ekstra". Med beliggenhet kun noen meter fra Alvdal stasjon, er toget til Alvdal et godt tips. Kombiner hotellet med fjellturer på beina og sykkel i et fint fjellområde og med å oppleve Aukrustsenteret. Dessuten er hotellet en grunn til å gjøre et stopp på veien mellom Oslo og Trondheim og ta en overnatting og middag her.

Romtips: Rommene er pene med gode senger. Små bad. Suiten i toppetasjen er romslig med et stort bad. Her kan også rullestolbrukere bo.
Dato for oppholdet: mai 2022
    • Rom
Takk, 91birgith
Anmeldt 17. mai 2022

Her for du valuta for pengene, tror ikke det finnes makent hotell på veien mellom Trondheim og Oslo via riksvei 3.
Her treffer du et vertskap som gir alt av seg selv.
Personlig service under frokosten som blir servert ved bordet og kun friske rå varer her snakker vi bærekraft og matsvinn (Toppers)

Romtips: Finnes bare bra rom.
Dato for oppholdet: mai 2022
    • Renslighet
Takk, 345dagk
Anmeldt 10. oktober 2021 via mobile enheter

Familieselskap der vi leide hele hotellet med middag og frokost. Flott klassisk hotell, nyoppusset. Gode senger og frisk luft på rommet. Nydelig oppdekning og mat. Anbefales virkelig til arrangementer. Vertskapet sto på og ga oss en flott opplevelse.

Romtips: Gratis parkering ved hotellet. Kort avstand fra Alvdal jernbanestasjon og Aukrust-senteret. Gammel trehusbebyggelse. Butikker.
Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, heidikongsroh
Anmeldt 13. september 2021

Vi var ei gruppe på jobb-befaring som leide hele hotellet (12 rom). Hotellet er lite, har sjel og atmosfære så det holder, pluss god mat og forekommende vertskap. Hotellet er derfor den beste rammen du kan få for hyggelige og produktive samlinger for mindre grupper .

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise