Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spisested ved hovedveien i Alvdal”
Anmeldelse av Taverna Alvdal

Vurdert som nr. 6 av 7 Restauranter i Alvdal
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. desember 2018

Som eneste gjester følte vi at det var absolutt lavsesong i november. Vi bestilte torsk, som var tilberedt som om det skulle vært en kjøttrett. Dette er nok ingen fiskerestaurant!
Men måltidet var greitt nok. Men det var lite ut over den gjennomsnittlige standarden vi møter langs landeveien i Norge. Stedet tilbyr også overnatting.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Perthorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 64 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Når man velger en veikro for å spise middag forventer man ikke gourmet mat, men dagens middag var nesten nettop det. Vi spiste Elg karbonader med soppsaus. Maten var faktisk veldig god.. sausen med fløte og fersk god sopp satte en fin smak på retten. Prisen på 189,- inkl kaffe er vel også å regne for rimelig... tommel opp fra oss.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Michal N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Tok en dagens som bestod i rømmegrøt, spekemat og saft - av den enkle grunn at da fikk man servert med det samme. Mat ble øst opp av container, ikke noe service å snakke om, betaling før man satte seg til bords, litt samlebånd... mye fluer i lokalet, angret på at vi ikke forsøkte jafs vegg i vegg.

Dato for besøk: august 2018
Takk, eirikn0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Spise- og dostopp på tur sørover. Dårlige renholdte toalett. På grensen til at jeg ville bruke toalettet i det hele tatt. Kjøpte dyr suppe. Mistet matlysten av alle fluene. Gir et veldig uhygienisk inntrykk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Kvinne48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Fullt, varmt, tomt i diskene, mange fluer, sjokoladen varm, for ruskete på bordene både inne og ute. Trodde dette var et sted med bedre og mer fristende retter.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, ViggiLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Taverna Alvdal, så også på

 

Har du vært i Taverna Alvdal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.