Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt, smakløst og rotete.”
Anmeldelse av Taverna Alvdal

Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Alvdal
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020

Kjøpte dagens rett, kjøttkaker til 190 kroner. Denne var fullstendig smakløs, bortsett fra potetene som var uspiselige. Ikke var det store porsjoner heller, kanskje like greit. Lokalet bar preg av dårlig renhold, møkkete bord og alskens leftover på gulvet. Toalettet stanket av 14 dager gammelt piss. Betjeningen, tja de var tilstede. Siste gang jeg spiser her. Bensinstasjonen ved siden av er ett bedre alternativ.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Seismech
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 60 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

heilt ok.litt dyrt og i følge 10åring, rar ost. unødvendige valmuefrå på noko av brødmaten,men det er det dei fleste plassar så den delen trekker ikkje så mykje ned

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinaaa_blabla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Steindyrt og maten står absolutt ikke i stil med prisen.Bestilte grillet kylling. Frityroljen var tydeligvis ikke byttet på en stund for den smakte harskt. Kaken smakte gammelt og viste seg å være 8 dager gammel.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Christina E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Dyr mat i forhold til kvalitet. Betjeningen virker irritert over at det kommer kunder og forstyrrer.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Malloq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

Dyrt. Utrolig treg matservering. Maten ble presentert som om den var kastet på tallerkenen. Knust eggeplomme fløt utover resten

Dato for besøk: oktober 2019
3  Takk, jo-og-co
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taverna Alvdal, så også på

 

Har du vært i Taverna Alvdal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din