Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hyggelig besøk

Vi har kost oss med 3-åringen på tur, også i Måneraketten. Selv om vi spurte på forhånd, synes jeg... les mer

Anmeldt 27. juli 2021
IdaKristin88
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Super stopp for å utforske Flåklypa sammen med barna :-)

Super stopp for å utforske Flåklypa sammen med barna :-) Romrakketten var gøy. Kantine middels... les mer

Anmeldt 24. mai 2021
Preben S
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Les alle 63 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
20
23
13
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
23
13
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 63 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Vi har kost oss med 3-åringen på tur, også i Måneraketten. Selv om vi spurte på forhånd, synes jeg kanskje ikke dette passet helt for så små barn. Vi voksne fikk ikke mulighet til å utforske museumet i den grad vi ønsket. Synes også det var dyrt, men god mat i kafeen og en fin lekeplass utenfor gjorde oppholdet komplett :)

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, IdaKristin88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2021 via mobile enheter

Super stopp for å utforske Flåklypa sammen med barna :-)
Romrakketten var gøy.
Kantine middels.
Gøye aktiviteter. Fin stopp under en lang kjøretur.

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, Preben S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2020

Aukrustsenteret kunne vi sikkert vurdert bedre, men Covid-19 gjorde at Måneraketten var stengt, og betaling i kafeteria med Vipps var umulig for oss siden vi aldri kommer til å ta i bruk den betalingsmåten. Virker nok lite spennende for barn, men helt greit for voksne, synd at vi ikke fikk oppleve dette uten Covid-19 restriksjoner. Vi betalte for å komme inn, tok noen bilder og kikket rundt på forskjellige stands, og liker man Flåklypa og Kjell Aukrust, anbefaler vi en tur hit.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020

Noe av det første vi ser når vi ankommer Alvdal er Reodor Felgens månerakett.
Sist vi kjørte forbi var det stengt, så nå tok vi oss tid til å besøke senteret.
Dette ble et artig og lærerikt besøk.
Diverse Flåklypa filmer har vi sett, men nå kom vi litt nærmere inn på
"faren" til Reodor Felgen, Solan og Ludvig,
Kjell Aukrust en multikunstner som behersket blyanten like godt som penselen.
Besøket var absolutt vært inngangspengene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020

Vi stoppet for å finne ut hva dette var. Vi gikk ikke inn i utstillingen , men var sultne og sjekket dagens på kafeen. Ungene spiste Østerdalshakk(sjakk) , og vi voksne Folldal bacalao. Absolutt det beste måltidet jeg har spist i sommer. Enkelt og raskt servert av en meget imøtekommende og hyggelig kafévert. Ikke noe å si på prisen heller ca. 180 pr rett om jeg ikke husker feil. Fint lokale. Tok tullebilder i rammen utenfor, og kjørte videre. Kommer gjerne igjen for kort eller langt stopp

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Kanskje2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser