Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat ",)”
Anmeldelse av Mama Mia

Mama Mia
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Øvre Årdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Deilig med god mat når en er på tur, og Mama Mia i Øvre Årdal var et virkelig godt valg for oss.
Ikke bare godt, men nok mat!
Anbefaler en stopp her ",)

Dato for besøk: august 2020
Takk, yodiloo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 8 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020

Bra utvalg på menyen, veldig bra mat og til veldig gode príser! Rask servering og rent lokal. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, slainte2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Restaurant med rikelig utvalg av ulike retter. Kjempegod pizza med luftig og sprø bunn, og god kebab. Svært hyggelig betjening, og rask servering av mat!

Dato for besøk: august 2020
Takk, jansan10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Bestillte en 200g indrefilet biff (medium stekt) med fløtepoteter og bearnaise. Fikk to 1cm tynne skiver som minnet om en godt stekt kotelett. Smaken var nesten ok, men jeg ble dårlig i magen kort tid etter å ha spist. Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Forbipasseren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

God pizza, god rømmedressing. Rask levering. Virket som ett populært sted da det rant inn kunder hele tiden.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Cberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mama Mia, så også på

Øvre Årdal, Årdal

Har du vært i Mama Mia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din