Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stoppa i Øvre Årdal og tok”
Anmeldelse av Tya Bakeri AS

Tya Bakeri AS
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Øvre Årdal
Beskrivelse: Tya Bakeri er et håndverksbakeri som produserer brød, bake-/konditorvarer som selges via eget utsalg. Enkle lunchretter på dagtid. På kveldstid har vi egen ølbar med alle rettigheter der vi har fokus på øl fra Tya Bryggeri som ligger i samme bygning. 12 typer øl fra kran fra eget bryggeri/andre microbryggeri.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tya Bakeri er et håndverksbakeri som produserer brød, bake-/konditorvarer som selges via eget utsalg. Enkle lunchretter på dagtid. På kveldstid har vi egen ølbar med alle rettigheter der vi har fokus på øl fra Tya Bryggeri som ligger i samme bygning. 12 typer øl fra kran fra eget bryggeri/andre microbryggeri.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Stoppa i Øvre Årdal og tok en lettere lunsj på dette stedet. Meget gode og smakfulle bakervarer. Rimelige priser og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 20 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Var 8 personer som spiste lunch , kjapp servering til fornuftig priser. Veldig godt utvalg i godt lokalprodusert øl. Hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

De hadde nyåpning dagen før vi ankom.
Kom for en sen lunsj, og de disket opp med pizza selv om de ikke begynte bestilling av det før senere på dagen.
En av de beste pizzaene jeg har smakt.
Fint og rent lokale, hyggelig og serviceinnstilt betjening.
Kjøpte med oss flotte bakevarer til resten av turen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, amvikan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Lunsj og kaffe.
God mat og fin stemning.
Flinke damer som gir god stemning.
God mat og retter som passer for alle

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Ett fint sted for stopp mens vi var på biltur , god mat og god atmosfære , flinke og servicevennlige folk som jobbe der

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, Tisleia123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Tya Bakeri AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din