Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Table Mountain, Penguins & Cape Point Small Group Tour fra Cape Town
518

Bestill på forhånd
fra
USD 62,39
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Table Mountain på
fra USD 62,39
Mer informasjon
fra USD 16,34
Mer informasjon
fra USD 78,00
Mer informasjon
fra USD 196,07
Mer informasjon
Anmeldelser (18 401)
Filtrer anmeldelser
18 401 resultater
Vurdering fra reisende
15 051
2 867
387
50
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 051
2 867
387
50
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 18 401 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Av alle aktiviteter vi gjorde i Cape Town var det ingen over ingen ved siden av. Helt fantastisk opplevelse. Banen opp var spennende og gikk relativt raskt. Utsikten fra toppen var bare fantastisk. Anbefaler alle å gå den lange ruten, på ca 40 minutter for å få sett mest mulig. Vi var i Cape Town nesten en hel uke og banen var ofte stengt, så når banen er oppe ikke vent. Det er heller ikke veldig skummelt å ta banen for de som har høydeskrekk da vognene er store og det er mulig å stå i midten med begrenset mulighet til å se ut.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, staale_austrheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2018

Er man i Cape Town er dette besøket obligatorisk! Taubane opp til Table Mountain. I turistsesongen kan det være veldig lang kø. Flott taubane med rullerende gulv, så man får se utsikten fra flere vinkler. Fantastisk utsikt fra alle sider. Tilrettelagte stier for rullestoler og barnevogner. Flott vegetasjon. Kafe. Mange vil oppleve solnedgang, men da bør man sjekke retur for bussene med mindre man velger taxi.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, hannekvistaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2018 via mobile enheter

Utsikten er definitivt det beste i Cape Town. Man ser alt og har 360 panorama utsikt. Eneste er at det er over en times venting på bane, både opp og ned.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2017

Turen opp og ned med gondolen var i seg selv verdt pengene. På toppen av fjellet hadde vi en fantastisk utsikt over Cape Town og Robben Island. I sol er Table Mountain et drømmested, og vi var heldige og hadde et par herlige timer i nasjonalparken. Det eneste man kan klage på, er særdeles stive priser på restauranten, iallfall etter sør-afrikansk nivå.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Arvid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2017 via mobile enheter

Vi tok siste bane for å rekke solnedgang, og etter noen minutter så får man se noe av det vakreste Cape Town kan by på. Muligens like bra utsikt som fra Lion's Head...

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser